Iggy Azalea:

Har «gått under jorda» etter nakenbilde-lekkasje

Den australske rapperen Iggy Azalea har bortimot forsvunnet fra sosiale medier.

RASER: Den australske artisten Iggy Azalea raser etter at hun har fått nakenbilder lekket og spredd på internett. Foto: NTB Scanpix
RASER: Den australske artisten Iggy Azalea raser etter at hun har fått nakenbilder lekket og spredd på internett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I løpet av de siste årene har ikke den australske rapperen Iggy Azalea (28) bare sørget for spalteplass for musikken sin. Både forlovelse, brudd og en tidvis sjokkerende oppførsel og livsstil har også sørget for store overskrifter.

Nå gjør hun det igjen, men denne gangen av helt andre årsaker.

Denne uka har hun nemlig opplevd det som så mange andre stjerner har opplevd før henne: Å få nakenbilder spredd på internett.

- Slo til på muligheten

Tidligere denne uka gikk hun ut med en offisiell uttalelse hvor hun forklarer hvorfor hun hadde nakenbilder av seg selv.

I innlegget skrev hun at bildene stammer fra en fotoshoot for magasinet GQ, som hun gjorde i 2016.

Magasinet er et månedlig amerikansk tidsskrift som skriver om alt fra mote, stil og kultur, til mat , filmer, musikk, reise, trening og sex.

«Mange profilerte kvinner har tatt bilder til forsiden av GQ, hvor de har hatt en hånd strategisk plassert over brystene etc. Jeg har alltid synes at dette var vakre magasinforsider, så jeg slo til på denne muligheten», foklarte hun i innlegget, ifølge E News! og fortsatte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer