Prinsesse Sofia:

Har gått under jorda

Prinsesse Sofia har trukket seg kraftig tilbake i flere uker.

LAV PROFIL: Prinsesse Sofia deler vanligvis stadig bilder med fansen. Foto: Splash News/NTB
LAV PROFIL: Prinsesse Sofia deler vanligvis stadig bilder med fansen. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av september fikk hertuginne Kate enorm oppmerksomhet etter at hun ikke hadde vist seg offentlig på flere måneder.

Den gang ble det heftig spekulert på hva som var grunnen til at hertuginnen hadde «gått under jorda», men samtidig kom det fram at hun vanligvis tar ferie i juli og august, og at ferien kanskje rett og slett hadde strukket seg lenger enn vanlig.

Derfor er Sofia borte

Nå har imidlertid svenske prinsesse Sofia (36) fulgt i Kates fotspor. Førstnevnte deler vanligvis titt og ofte bilder med fansen på Instagram, hvor hun og ektemannen prins Carl Philip (42) går under «Prinseparet».

Sist Sofia medvirket, eller la ut et innlegg på bildedelingstjenesten, var 15. august, i forbindelse med prins Julians dåp.

Den rojale fansen har derfor begynt å klø seg i hodet, og undrer seg over hvor prinsessen har blitt av i sosiale medier. Ifølge Svensk Damtidning er det en enkel forklaring til hvorfor Sofia har trukket seg helt tilbake.

Den svenske avisa hevder at 36-åringen er hjemme med parets tre sønner, Alexander (5), Gabriel (4) og Julian (seks måneder), og at hun rett og slett er i mammapermisjon etter at sistnevnte sønn kom til verden tidligere i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer