Marius Borg Høiby:

Har ikke lappen - selger motorsykkelen

22-åringen har ikke gyldig sertifikat for kjøretøyet.

ER PÅ NETT: Marius Borg Høiby (22) har flere ganger tidligere brukt Finn.no til å selge private gjenstander. Denne gangen selger han en motorsykkel. Foto: NTB Scanpix
ER PÅ NETT: Marius Borg Høiby (22) har flere ganger tidligere brukt Finn.no til å selge private gjenstander. Denne gangen selger han en motorsykkel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kronprinsesse Mette-Marits (45) eldste barn, Marius Borg Høiby (22), har de siste åra blitt omtalt mye i både norsk og internasjonal tabloidpresse. Han har skapt overskrifter med blant annet huskjøp og bytte av jobb, men den unge sjarmøren har også fått oppmerksomhet av helt andre grunner.

Da 22-åringen skulle selge en rekke gjenstander på nettstedet Finn.no høsten 2016, fikk han nemlig kritikk.

Han solgte da en rekke luksusgjenstander blant annet dyre vesker, men fikk mest kritikk for å bruke slottets adresse - til tross for at han ikke bodde der eller har noen offisiell posisjon på slottet.

Nå tyr Borg Høiby nok en gang til Finn.no for å selge private gjenstander - riktignok med korrekt adresse - og denne gangen er det en eksklusiv motorsykkel 22-åringen skal kvitte seg med.

- Får ikke brukt den

På sin Instagram-profil har 22-åringen lastet opp tre bilder av den spreke motorsykkelen som nå ligger åpent til salgs på Internett.

- Selger sportsteren min, skriver Borg Høiby på Instagrams historiefunksjon,

Ifølge annonsen på Finn.no er det snakk om en Harley-Davidson av typen «Sportster Custom» fra 2001 som 22-åringen har lagt ut for salg. Prislappen er satt til 75 000, men Borg Høiby oppgir i annonsen at prisen kan diskuteres ved hurtig avgjørelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer