«Jon & Kate plus 8»:

- Har ingen relasjon

«Jon & Kate plus 8» fulgte familien gjennom barnas oppvekst. Det har fått konsekvenser for relasjonene.

ÅTTE BARN: Serien fulgte Kate og Jon Gosselin, og søskenflokken på åtte. Foto: TLC/Kobal/REX/NTB
ÅTTE BARN: Serien fulgte Kate og Jon Gosselin, og søskenflokken på åtte. Foto: TLC/Kobal/REX/NTB Vis mer
Publisert

Livet som foreldre til hele åtte barn - tvillinger og sekslinger - falt utvilsomt i smak hos TV-seere. Det fikk Kate (47) og Jon Gosselin (45) merke da programmet «Jon & Kate Plus 8» så dagens lys i 2007.

En stygg skilsmisse i 2009 ble imidlertid vendepunktet for den populære TLC-serien.

Etter en svært offentlig skilsmisse flyttet Jon ut, og ti års ekteskap var historie. I lang tid etterpå kunne fansen følge en offentlig skittkasting og høylytt krangling om barna mellom det tidligere ekteparet.

Realityserien levde derimot videre under navnet «Kate plus 8», og ble først rundet av i 2017.

TALENTFULL: Tiktok-profilen Gabe Adams har 3,8 millioner følgere på Tiktok, og hylles for sitt talent og positivitet. Video: Rød Løper / Tiktok Vis mer

- Det ødela

Nå kan en av familiens barn, Collin Gosselin, fortelle at han ikke har noen relasjon til sin mor Kate lenger. Han har nå blitt 18 år.

I likhet med omsorgsretten til flere av de andre barna, kjempet Kate og Jon lenge om hvem som skulle ha ansvar for Collin. Ifølge førstnevnte hadde han «spesielle behov».

Kate sendte derfor sønnen av gårde til et behandlingsprogram som lå omtrent to timer fra familiens hjem da han var tolv år gammel - en avgjørelse som høstet kritikk. Flere fans mente at hun utnyttet sønnens problemer for oppmerksomhet, skrev blant andre Expressen.

- Etter å ha vært der har jeg ingen relasjon med henne. Vi hadde ikke mye til relasjon før jeg dro dit heller, og det ødela den enda mer, forteller Collin til Entertainment Tonight nylig.

SLAKTES: Motegiganten Balenciaga har vært i hardt vær den siste tida. Nå fordømmer Kim Kardashian merket. Reporter: Maja Walberg Klev / Dagbladet TV Vis mer

Bor hos far

Videre sier han at han tror det vanskelige forholdet til mora kommer av presset som kommer med at hele familien er en del av et realityprogram.

- Jeg har lyst til å tro at det var på grunn av TV og hva det betyr å være i søkelyset for en familie. Jeg tror det sleit i stykker familien. Det ga oss mindre tid til å faktisk være sammen som en familie, og mer tid til å være i offentligheten.

Nå bor han hos faren sin Jon, sammen med den ene søsteren, Hannah (18). 18 åringen er imidlertid åpen for å ta opp kontakten med sin mor.

- Det ville vært det beste. Det er trist at vi ikke har noen relasjon. Jeg tror alle sønner vil ha en relasjon med sin mamma, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer