Dronning Camilla:

Har invitert eksen

- Han er hennes medsammensvorne.

NÆRMER SEG: Snart skal Camilla og Charles krones til dronning og konge. Foto: Ben Birchall / POOL / AFP / NTB
NÆRMER SEG: Snart skal Camilla og Charles krones til dronning og konge. Foto: Ben Birchall / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Annonse

Om mindre enn to uker samles britene til fest. 6. mai er det endelig klart for kong Charles' (74) kroningsdag.

Foran festdagen har det vært mye spekulasjoner rundt hvem som kommer til å dukke opp, og hvem som fikk en invitasjon. De største spørsmålstegnene var trolig knyttet til kongens yngste sønn, prins Harry (38), og hans familie.

Tidligere denne måneden ble det kjent at prinsen vil være til stede, men at hertuginne Meghan blir hjemme med barna Archie (3) og Lilibet (1).

En litt mer overraskende gjest som skal finne fram finstasen og feire den nye monarken, er Andrew Parker Bowles (83). Det skriver The Sunday Times.

HARRY-HÅP: Svaret til kong Charles har ført til ytterligere spekulasjoner om forholdet mellom far og sønn. Video: Twitter. Vis mer

Bowles var gift med dronning Camilla (75) i hele 22 år, før de skilte lag i 1995. Begge giftet seg på nytt igjen, førstnevnte med Rosemary Pitman i 1996, og Camilla med Charles i 2005.

Men til tross for at det har gått nesten 30 år siden skilsmissen, og nye ekteskap har blomstret, har eksparet beholdt det gode vennskapet.

- De er uatskillelige. Han fikser så mye for henne. De spiser lunsj sammen hele tida. Han er alltid der. Han var alltid, og er fortsatt, Camillas medsammensvorne, forteller en venn av det tidligere ekteparet, til Sunday Times.

Dronning Camilla fikk en litt uvanlig gave. Reporter: Nora Skavhaug/Rød Løper. Video: Tiktok/@_tomsteel. Vis mer

- Selv gjennom motgang har de beholdt en veldig god familierelasjon. Det kommer godt med med tanke på deres felles barn og barnebarn, forteller en nær venn av dronningen.

Og nå er eksmannen altså invitert til kroningen, hvor både Charles og Camilla offisielt skal krones til konge og dronning av Storbritannia.

Dronningen og Bowles har barna Laura Lopes (45) og Tom Parker (48) Bowles sammen. De vil også være til stede under seremonien, sammen med sine familier.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer