Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Har kjøpt leilighet til 17 millioner

Flytter sammen på slutten av året.

FELLES BOLIG: Se og Hør avslører i tirsdagens utgave at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard har kjøpt leilighet sammen. Foto: NTB Scanpix
FELLES BOLIG: Se og Hør avslører i tirsdagens utgave at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard har kjøpt leilighet sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble det kjent at Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) i andre sesong av realityserien «Vendela + Petter» skal ta med seerne på boligjakt.

- Dette er kanskje noe av det største vi kommer til å gjøre sammen, sa Kirsebom i pressemeldingen fra TV 2.

I sesong to av realityserien vil man kunne følge paret på husjakt, men allerede nå er det avslørt at de har kjøpt bolig sammen.

Det er Se og Hør som avslører boligkjøpet i tirsdagens utgave. Bladet skriver at parets nye leilighet ligger på Vinderen i Oslo, og kostet 17 millioner kroner.

Leiligheten på 180 kvadratmeter er en del av et eksklusivt sameie, med tre soverom og to bad. Prosjektet skal stå ferdig bygget på slutten av året.

AVSLØRER: Det er i tirsdagens Se og Hør at parets boligkjøp blir avslørt. Foto: Faksimile fra Se og Hør
AVSLØRER: Det er i tirsdagens Se og Hør at parets boligkjøp blir avslørt. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

Pilgaard bor for tiden på Majorstuen, mens Kirsebom bor på Frogner. Paret ser fram til å dele bolig og til å bli samboere.

- Vi er begge travle i hverdagen. Vi reiser mye på jobb, så da blir det deilig å ha et sted og kunne puste ut sammen mellom slagene, sier Kirsebom til Se og Hør.

Ønsker å bo i Oslo

Nyheten om samboerskapet kommer bare få måneder etter at Kirsebom og Pilgaard røpet overfor Dagbladet at de hadde lyst til å flytte sammen.

- Vi har ikke blitt samboere ennå, selv om vi bor sammen veldig mye. Vi har hver våre leiligheter, men det er ting på gang. Vi jobber heftig med saken, så vi får se hva som skjer og om vi finner noe etter hvert, fortalte Kirsebom i november i fjor.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

- Det er en drøm vi har. Foreløpig koser vi oss i hver vår leilighet. Vendela bor veldig mye hos meg, og hun har faktisk begynt å kalle det hjemmet sitt. Det er nok fordi du har innredet det, la Pilgaard til.

På spørsmål om duoen drømte seg tilbake til landlige omgivelser, som de jo bodde i under innspillingen av «Farmen kjendis» da de møttes i 2016, svarte duoen at de aller helst ønsket å bo midt i Oslo-gryta. Det er både praktiske og avslappende grunner til det valget.

- Det hadde vært fantastisk å bo landlig til, men vi er urbane og koser oss i byen. Når man bor i Oslo er man nære marka og sjøen uansett, så man har det litt landlige selv om man er midt i byen, fortalte Kirsebom til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer