Dennis Vareide:

- Har kommet beklagelser

Dennis Vareide opplever å bli hetset etter Joakim Klevens exit fra «Skal vi danse» sist lørdag.

MED I DANSEN: Youtuberen Dennis Vareide har fått jumboplass og dårlige poengsum av dommerne i «Skal vi danse» hver eneste lørdag. Sist helg landet han på nest siste plass, men det var Joakim Kleven som røk ut. Det har ikke gått upåaktet hen hos tv-seerne, sier Vareide. Foto: Espen Solli/ TV 2
MED I DANSEN: Youtuberen Dennis Vareide har fått jumboplass og dårlige poengsum av dommerne i «Skal vi danse» hver eneste lørdag. Sist helg landet han på nest siste plass, men det var Joakim Kleven som røk ut. Det har ikke gått upåaktet hen hos tv-seerne, sier Vareide. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Høstens «Skal vi danse» er for alvor i gang, og dansekonkurransen har allerede skapt flere overskrifter her til lands.

Det hele startet med et dansepar som ble historisk, da Joakim Kleven (28) danset med Benjamin Jayakoddy (26). Duoen slo til med en knallsterk tango og hentet inn sin første tier allerede i første program.

Deretter måtte en tårevåt Iselin Guttormsen (34) trekke seg allerede før andre dans på grunn av et brudd i foten. På lørdag gikk det sjokkbølger gjennom publikum da Kleven fikk færrest stemmer og var den som måtte takke for seg.

Nå kan imidlertid en annen deltaker fortelle at han mottar massiv hets etter at Kleven ble den som røk ut, og ikke han selv.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

- Ikke gøy å høre

- Jeg har fått veldig mange meldinger, oppfordringer om å trekke meg og sånne ting. Folk synes det er helt sjokkerende at jeg er videre, og de mener at jeg skal gi plassen min til Joakim.

Det forteller Dennis Vareide (31) til Dagbladet.

Han legger til at han synes det er kjipt, fordi alt han har gjort under konkurransen er å gjøre sitt beste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer