Marius Borg Høiby:

Har mistet redaktørjobben

- Tempus Magazine er avviklet.

FLYTTA HJEM: Etter at magasinet der Marius Borg Høiby jobbet som trendredaktør ble avviklet, har 21-åringen flyttet hjem til Norge. Foto: NTB Scanpix
FLYTTA HJEM: Etter at magasinet der Marius Borg Høiby jobbet som trendredaktør ble avviklet, har 21-åringen flyttet hjem til Norge. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I april ble det kjent at Marius Borg Høiby (21), sønnen til kronprinsesse Mette-Marit (45), hadde kapret seg toppjobb som trendredaktør i overklassemagasinet Tempus Media Limited i London.

- Jeg kan bekrefte at Marius arbeider hos oss, men vi kommer ikke til å gi noen kommentarer utover det, kunne Rachek Ingram, redaktøren for magasinet, bekrefte til Se og Hør den gang.

Nå har han mistet jobben, og har flytta hjem til Norge, skriver Se og Hør.

- Tempus Magazine er avviklet, og det er derfor ingen som jobber der lengre, skriver Marius Borg Høiby i en melding til ukebladet.

Ble omtalt som prins

Kort tid etter at Borg Høiby fikk redaktørstillingen, ble nyheten delt på både magasinets hjemmesider, og på 21-åringens egen profil på nettverksplattformen LinkedIn.

I tillegg til stillingen som redaktør, har den profilerte sønnen til Norges kronprinsesse flere ganger dukket opp i reportasjer i magasinet selv. Der har han blitt omtalt som «en norsk prins» - blant annet i en større reportasje fra da publikasjonen arrangerte den kjendistunge etterfesten til musikkprisutdelingen Brit Awards.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer