Ozzy Osbourne:

- Har mye smerter

Kommer med helseoppdatering.

HAR VONDT: Ozzy Osbourne skal opereres for fjerde gang. Foto: NTB
HAR VONDT: Ozzy Osbourne skal opereres for fjerde gang. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I sommer ble det kjent at artist Ozzy Osbourne (74) trekker seg fra festivalen Power Trip, som skal finne sted i oktober.

«Dessverre forteller kroppen min meg at jeg bare ikke er klar ennå, og jeg er altfor stolt til at det første showet mitt på fem år skal være halvbra», forklarte han i en uttalelse.

Ifølge Rolling Stone trakk Osbourne seg fordi han fortsatt er plaget etter et fall i 2019 - som forverret skadene han pådro seg i en ATV-ulykke i 2003.

Nå kommer 74-åringen med en oppdatering på helsa si i en ny episode av podkasten «The Osbournes»

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Har mye vondt

I episoden avslører han at han nå må opereres for fjerde gang etter fallet, samt få en epidural injeksjon.

- Under nakken er det to ryggvirvler der sykkelen traff meg og som gikk i oppløsning. Det er ingenting igjen av dem, sier han og legger til:

- Alt jeg vet er at akkurat nå har jeg mye vondt. Jeg er i mye smerter.

Videre forteller 74-åringen at han er optimistisk til den kommende operasjonen. Sharon på sin side understreker at de ikke vet om operasjonen vil fungere eller ikke.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 02.10.2012 SPEKULERER: Kelly Osbourne presenterer her sin teori om Lady Gagas endrede stil og vektøkning. Video: BBC Nordic Vis mer

- Tøft

Nylig fortalte Sharon til Rolling Stone at det «går mye bedre» med ektemannen hennes, men at han fortsatt ikke kan framføre live-show.

I juni gikk han gjennom en større nakkeoperasjon som Sharon sa ville «avgjøre resten av livet hans».

Da han dukket opp på sin egen radiostasjon i 2022, «Ozzy's Boneyard», diskuterte metallegenden sjansene sine for å turnere igjen.

- Det er så tøft fordi, jeg mener, jeg vil være der ute. Jeg ønsker å gjøre det, innrømmet han og la til:

- Tingen er at hodet mitt er i orden, kreativiteten min er OK, syngingen min er OK, men jeg klarer bare ikke gå så mye nå.

Artisten ble også diagnostisert med Parkinson sykdom i 2020.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer