«16 weeks of Hell»:

- Har samme BMI som Donald Trump

I 112 dager skal seks kjendiser jobbe beinhardt med trening og kosthold.

HJERTEINFARKT: Jørn Hoel hadde hjerteinfarkt for 17 år siden, nå er han med på nytt helseprogram. Reporter: Bjørn Ekker Video: Steffen Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I Discovery-programmet «16 weeks of Hell» skal seks kjendiser begi seg ut på en knallhard reise for å komme i form etter et tungt corona-år.

Kjendisene skal gjennom beinhard styrketrening og følge et sunt kosthold for jobbe seg mot et lettere og sunnere liv. De skal ikke konkurrere mot hverandre, men lage mat, trene og motstå livets søte fristelser helt på egen hånd gjennom en 16 ukers periode.

De skal imidlertid få god eksperthjelp underveis. På laget har de nemlig ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm og tidligere langrennsløper Martin Johnsrud Sundby.

Programmets deltakere er Christer Falck (52), Sandeep Singh (35), Håvard Lilleheie (48), Jørn Hoel (64), Agnete «Agnetesh» Husebye (25) og Trine Lise Olsen (45).

- Bør klinge en bjelle

Tøffe utfordringer er imidlertid ikke fjernt for Christer Falck, som tidligere har ledet det krevende realityprogrammet «Robinsonekspedisjonen» - etter å ha vunnet den første utgaven i 1999.

Overfor Dagbladet legger han likevel ikke skjul på at han ønsker å komme i bedre form.

- Samme BMI som Donald Trump har jeg nå. 191 cm og veier det samme. Der burde det også klinge en bjelle, forteller Falck.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer