«Farmen»-Mats:

- Har skjedd fryktelig mye

TV-profilen røper kjæreste, bryllup og baby.

FANT KJÆRLIGHETEN: Mats Beylegaard Brennemo og Guro Ertvåg Eidsæter ble sammen for to og et halvt år siden. Nå venter både bryllup og baby. Foto: Privat
FANT KJÆRLIGHETEN: Mats Beylegaard Brennemo og Guro Ertvåg Eidsæter ble sammen for to og et halvt år siden. Nå venter både bryllup og baby. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mats Beylegaard Brennemo (33) fikk mye oppmerksomhet gjennom sin deltakelse i «Farmen» i 2017, spesielt etter sin heftige TV-flørt med en annen deltaker, nemlig Amalie Snøløs (26).

Etter at innspillingen var avsluttet ble det lenge spekulert i om de to skulle bli et par, men flørten ble aldri noe mer enn nettopp det.

Men mens Snøløs har holdt seg varm i media, har det siden vært stille rundt Brennemo. På privaten derimot, har det vært alt annet enn stille for 33-åringen.

Fridde og fikk ja

Dagbladet snakker med den tidligere «Farmen»-deltakeren mens han sitter midt i salg av boligen sin på Torshov i Oslo. Der har han de siste to åra bodd sammen med kjæresten Guro Ertvåg Eidsæter (25).

«FARMEN KJENDIS»: Innspillingen av «Farmen kjendis» 2023 er i gang, og vi har tatt en prat med flere av deltakerne. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch Vis mer

- Det har skjedd fryktelig mye siden sist, sier han og ler.

For drøye seks uker siden fridde til kjæresten. Som om ikke det er nok venter paret sitt første barn sammen. Termin er i månedsskiftet januar-februar.

Brennemo og Eidsæter møttes for første gang under en brunsj på et utested i Oslo. Et halvt år seinere flyttet hun inn i eks-«Farmen»-deltakerens leilighet.

Nå som en liten baby er på vei har de bestemt seg for å kjøpe leilighet sammen utenfor Oslos bykjerne.

TV-FLØRT: Mats Beylegaard Brennemo og Amalie Snøløs flørtet stadig under «Farmen» i 2017. Foto: TV 2
TV-FLØRT: Mats Beylegaard Brennemo og Amalie Snøløs flørtet stadig under «Farmen» i 2017. Foto: TV 2 Vis mer

- Litt tårevått

Frieriet fant sted i Brennemos hjemtrakter i Telemark.

- Jeg hadde røket akillesen et par uker før og måtte gå med skinne på beinet. Men jeg kom meg nesten ned på kne i hvert fall, forteller han med et smil.

GOD STEMNING: Guro og Mats ser frem til et nytt kapittel i livet. Foto: Privat
GOD STEMNING: Guro og Mats ser frem til et nytt kapittel i livet. Foto: Privat Vis mer

Han fortsetter:

- Først trodde hun ikke helt på det, så det ble litt tårevått da det gikk opp for henne. Jeg visste jo at hun kom til å si ja, men det er selvsagt alltid en spenning knyttet til det. Det skjedde på en veldig fin måte synes jeg. Det hadde vært tungt om jeg hadde fått et nei, i hvert fall når hun er gravid …

- Mye å se fram til

Eidsæter legger overfor Dagbladet ikke skjul på at hun er i en eneste stor lykkerus om dagen.

- Det har skjedd mye kort tid, det er helt sykt, faktisk! Men det føles veldig rett. Vi er begge veldig klare for et nytt kapittel i livet, bedyrer hun.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

Eidsæter er full av lovord om mannen hun nå skal ha barn og gifte seg med.

- Jeg føler meg veldig heldig, han er en fyr med et godt hjerte. Jeg tror ikke jeg kunne funnet meg en bedre mann å få barn med, han kommer til å bli en fantastisk pappa.

VOKSENDE MAGE: Guro Ertvåg Eidsæter og Mats Beylegaard Brennemo venter sitt første barn på nyåret. Foto: Privat
VOKSENDE MAGE: Guro Ertvåg Eidsæter og Mats Beylegaard Brennemo venter sitt første barn på nyåret. Foto: Privat Vis mer

«Farmen»-Mats kan nesten ikke vente til barnet kommer til verden.

- Jeg gleder meg masse til å ha fokus på andre enn seg selv. Når man har passert 30, har man liksom behov for andre ting i livet. Det er stas, vi har mye å se fram til, fastslår han overfor Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer