Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sophie Elise Isachsen:

- Har skrevet mitt siste innlegg

Sophie Elise varsler at hun nå har sluttet å blogge.

SLUTTER Å BLOGGE: I et innlegg på bloggen sin, skriver toppblogger Sophie Elise Isachsen at hun angivelig har skrevet sitt siste blogginnlegg. Foto: Ruben Pedersen
SLUTTER Å BLOGGE: I et innlegg på bloggen sin, skriver toppblogger Sophie Elise Isachsen at hun angivelig har skrevet sitt siste blogginnlegg. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

I et innlegg på sin egen blogg skriver toppblogger Sophie Elise Isachsen (25) at hun skal slutte å blogge, og at hun har skrevet sitt siste blogginnlegg, i alle fall i denne omgang. Blogginnlegget har fått navnet «Jeg slutter å blogge».

- Tidligere i år kjente jeg på en følelse jeg ikke har hatt tidligere. At jeg rett og slett ikke klarer mer, skriver Sophie Elise i innlegget, og fortsetter:

- Det siste året har jeg blitt mye lei meg av bloggen. Dessverre. Motivasjonen har dalt og jeg har ikke klart å prioritere den – fordi jeg bare ble trist, og derfor ikke klarte å gjøre noe annet.

Hun utelukker likevel ikke helt at hun muligens en dag kommer tilbake.

- Det er så klart veldig trist at vi har kommet hit. Det kommer til å bli rart først. Kanskje jeg kommer tilbake en dag, men jeg tror helt ærlig ikke det. Dette er ikke en pause. Dette er faktisk det siste innlegget jeg skriver, slik det ser ut nå.

Videre skriver hun at det bare er bloggen hun legger ned, og at hun vil fortsette å oppdatere sine følgere på Instagram og på Snapchat i tida framover.

Ikke første gang

Dette er riktignok ikke første gang Sophie Elise - som for tiden for øvrig er aktuell med serien «Sophie Elises verden» - varsler at hun skal slutte å blogge. Seinest i oktober i fjor varslet toppbloggeren bloggnedleggelse i et større intervju med VG Helg.

Den gang påsto hun at hun hadde satt en dato for nedleggelsen - og hun kunne røpe at det ikke var altfor lenge til det ville skje.

NY SESONG: Sesong 3 av Sophie Elises verden kommer i januar. Vis mer

- Det skjer snart, men jeg vil ikke si når. Jeg kommer til å gjøre mye av det samme som jeg gjør nå, bare minus bloggingen. Jeg ønsker å utvikle meg, og blogging har jeg drevet med siden jeg var 16 år, sa hun i intervjuet.

24-åringen sa videre at når bloggens tid er over, vil hun bruke tid på å utvikle nye skjønnhetsprodukter og kolleksjoner og å skrive bøker - og at hun har lyst til å gjøre det på en miljøvennlig måte.

CRIBS: Jonas får snoke i huset til Sophie Elise, men det er én ting hun nekter å vise frem. Video: Rød Løper Vis mer

Fikk krass kritikk

Isachsen (25) går for å være en av landets største bloggere, og har gjennom sin lange bloggkarriere sørget for debatt og en rekke oppsiktsvekkende overskrifter. Blant annet har hun fått kritikk for å promotere plastiske operasjoner - og for å omtale cannabisolje i varme ordelag.

I desember i fjor høstet hun igjen kritikk etter at hun gjennomførte et rumpe-inngrep i Los Angeles - og hun høster krass kritikk fra blant andre blogger Kristin Gjelsvik - som kalt 25-åringen «dobbeltmoralsk».

- Det vi også har lært av denne saken er at man bør reise til LA i stedet, og heller spare opp enda mer penger slik at man har råd til de beste og mest profesjonelle kirurgene. Jeg mener jo selvfølgelig at man ikke skal operere seg i det hele tatt, og håper alle kvinner der ute innser at de er bra nok som de er!

Gjelsvik etterlyste flere kritiske spørsmål mot Sophie Elise, både fra mediene og andre aktører. Selv sitter hun i det nyopprettede fagutvalget som skal regulere hva bloggere kan reklame for av blant annet kosmetiske inngrep.