Niklas Baarli:

- Har slanket meg voldsomt

«Farmen»-programlederen røper kraftig vektnedgang ved hjelp av en slankeballong.

KRAFTIG VEKTNEDGANG: Niklas Baarli (til venstre) hadde nettopp startet med slankeballong da høstens første «Farmen»-tvekamp tok til. I tvekampen ble Sebastian Eide (33) for sterk for Diana Rooz (30). Foto: Anton Soggiu / TV 2
KRAFTIG VEKTNEDGANG: Niklas Baarli (til venstre) hadde nettopp startet med slankeballong da høstens første «Farmen»-tvekamp tok til. I tvekampen ble Sebastian Eide (33) for sterk for Diana Rooz (30). Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Niklas Baarli (34) er godt i gang med sin andre sesong som programleder for «Farmen» på TV 2. TV-profilen har tidligere vært åpen om jojo-vekt og flere slankeforsøk, og har også omtalt seg selv som «diettkongen».

Nå har slankingen gitt resultater, avslører Baarli overfor Dagbladet.

«FARMEN»: Kathrine blir flyforbanna, men snur raskt situasjonen til sin fordel. Video: TV 2 Vis mer

Har mistet 15 kilo

For drøye seks uker siden startet programlederen nok en slankeprosess. På det tidspunktet veide 34-åringen, som er 183 centimeter høy, 106 kilo.

- Jeg har satt inn en slankeballong, sier han til Dagbladet, før han fortsetter:

- Man svelger en litt stor tablett, som har en tråd i seg. Den setter seg i magen og fyller seg opp med en halvliter vann. Den ligger der i magen i fire måneder før den sprekker. Det har hjulpet meg ned fra 106 til 91 kilo, så det går ganske radig.

LEDER SHOWET: Niklas Baarli leder «Farmen» for andre gang. Foto: Anton Soggiu / TV 2
LEDER SHOWET: Niklas Baarli leder «Farmen» for andre gang. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer

- Så du har mistet 15 kilo på seks uker?

- Ja, jeg har slanket meg voldsomt på grunn av den ballongen.

- Vil ned fem kilo til

Baarli legger ikke skjul på at dette er langt fra hans første slanke-høst.

- Sånn var det under «Farmen» i fjor og, innspillingen starter jo rett etter sommeren. Jeg er god på sommer, jeg «nailer» sommeren om man kan si det sånn? Jeg går alltid inn på «Farmen» på mitt feiteste. Og så slanker jeg meg gjennom sesongen sammen med deltakerne, sier han og ler.

ALDRI SKJEDD: «Farmen»-sesongen spisser seg til, i sesongens første tvekamp skal Diana møte Sebastian i tønnesjakk. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

Han legger ikke skjul på at livskvaliteten i dag er mye, mye bedre enn den var for halvannen måned siden.

- Jeg føler meg veldig mye bedre. Det er ingen på 183 centimeter som skal veie 106 kilo, ifølge legen. Jeg har veldig godt av det. Denne «dietten» skal jo kombineres med et sunt kosthold, så jeg har en ernæringsfysiolog som følger meg opp og slikt. Det handler bare om å spise mindre, og at man blir mett av den ballongen, forteller «Farmen»-profilen, som ikke er helt fornøyd ennå.

- Målet er å gå ned fem kilo ned til. Å strande på 85 kilo tror jeg blir bra, bedyrer han med et smil.

Utredet for ADHD

På privaten er Baarli gift med psykolog og TV-profil Benjamin Silseth (32). De to ga hverandre sitt ja for drøye to år siden, etter å ha vært et par i over et tiår.

Tidligere denne måneden lettet «Farmen»-programlederen på sløret om ekteskapet i TV 2-podkasten «Realitysjekk». I podkasten røpet han samtidig at han er til utredning for ADHD etter råd fra nettopp ektemannen.

- Ektemannen fikk meg til utredning. Og familie og kollegaer. Så alle rundt meg sa: «Du skulle ikke kanskje tatt en liten sjekk, og sett om du har ADHD?», sa han i podkasten.

Videre fortalte han at han i flere år har fått høre at han kan ha diagnosen, men at det var først da hans kollegaer i radioshowet «Frokostshowet» på P5 også nevnte det, at han valgte å ta ektemannens råd i betraktning.

- Da kan jeg jo bli medisinert. Kanskje klarer jeg å ha en sammenhengende tanke over flere minutter? Det hadde vært spennende, uttalte han om det å muligens få diagnosen i voksen alder.

- Ja, og så tror jeg at ekteskapet har veldig godt av det. Jeg tror det er han som lider mest av min mulige ADHD-diagnose, sa han den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer