Kim Kardashian West:

Har støtt på massivt problem etter undertøy-slakt

Realitystjernen har to millioner klesplagg med det gamle navnet Kimono. Nå prøver hun desperat å finne en løsning.

HODEBRY: Det viser seg at det ikke skulle være en enkel affære å bytte navn på det omstridte undertøysmerket. Nå avslører Kim Kardashian nemlig at hun har to millioner klesplagg merket med det tidligere navnet Kimono, som hun ikke vet hva hun skal gjøre med. Foto: NTB Scanpix
HODEBRY: Det viser seg at det ikke skulle være en enkel affære å bytte navn på det omstridte undertøysmerket. Nå avslører Kim Kardashian nemlig at hun har to millioner klesplagg merket med det tidligere navnet Kimono, som hun ikke vet hva hun skal gjøre med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av juni stormet det rundt realitystjerna Kim Kardashian West (38) etter at hun kunngjorde sitt nye prosjekt, et undertøysmerke bestående av «shaping-undertøy».

Navnet på det omstridte undertøyet, Kimono, vakte stor oppsikt da det også er navnet på den tradisjonelle japanske nasjonaldrakta. 38-åringen ble blant annet beskyldt for kulturell appropriasjon, og mottok også et brev fra ordføreren i den japanske byen Kyoto, Daisaku Kadokawa, som ba Kim om å revurdere navnet på kolleksjonen sin.

Bønnene ble hørt, og i begynnelsen av juni kunne realitystjerna meddele i et innlegg på Instagram at hun skulle endre navnet på undertøysmerket sitt.

Skaper hodebry

Det ser imidlertid ut til at endringen av navnet på undertøysmerket ikke kommer til å gå helt smertefritt for seg. Stjerna sitter nemlig på to millioner plagg som allerede har blitt markert med den første logoen av det tidligere navnet, Kimono.

I en video publisert på Twitter forteller 38-åringen om hodebryet som gjør at hun blir nødt til å finne en løsning på hvordan hun enklest mulig skal merke klærne på nytt. I videoen viser stjerna fram hva slags valgmuligheter hun nå står overfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer