«Sister Wives»:

- Har tatt avstand

Reagerer kraftig på farens uttalelser.

18 BARN: Realityprofil Kody Brown har til sammen 18 barn med de tidligere konene. Foto: Jerry Henkel / Las Vegas Review-Journal via AP / NTB
18 BARN: Realityprofil Kody Brown har til sammen 18 barn med de tidligere konene. Foto: Jerry Henkel / Las Vegas Review-Journal via AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjengen fra TLC-serien «Sister Wives» har stått for flere overskrifter de seineste åra, ettersom Kody Brown (54) har gått fra fire - til bare én kone.

Tre av Browns koner, Christine (50), Meri (52) og Janelle (53), har nemlig alle valgt å forlate ektemannen de delte.

Det er likevel ikke bare saker om skilsmisser innad i familien som har fått spalteplass. Også familiens barn er stadig å lese om i pressen, og da Meri og Kodys barn Leon (27) i fjor valgte å stå fram som transkjønnet og ønsket å bruke pronomet hen, skapte det flere reaksjoner.

Nå har det kommet fram at Leon har valgt å ta avstand fra familien sin. Det melder People.

18 barn

Det er søsteren Gwendlyn (21) som deler nyheten om at Leon ikke lenger har tette bånd til familien. Hun driver en YouTube-kanal, og i sin nyeste video reagerer hun kraftig på en nylig episode av «Sister Wives».

I episoden kan man høre Kody snakke om enkelte av barna sine, og hvordan de «ikke passer inn i resten av familien». Leon var blant de nevnte.

Leon er Meris eneste biologiske barn med Kody. Sistnevnte har totalt 18 barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.