Eyvind Hellstrøm:

- Har tatt meg lang tid

Kjendiskokken åpner opp om forholdet med 31 år yngre Anita Rennan.

PAR I HJERTER: I 2018 ble det kjent at Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan var et par. Nå forteller han om forholdet i en ny episode av podkasten «Truls & Hellstrøm». Foto: Tore Skaar / Se og Hør
PAR I HJERTER: I 2018 ble det kjent at Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan var et par. Nå forteller han om forholdet i en ny episode av podkasten «Truls & Hellstrøm». Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kjendiskokken Eyvind Hellstrøm (71) overrasket stort da han viste fram sin 31 år yngre kjæreste Anita Rennan (40) på Gullruten-utdelinga i mai 2018. Den gang avslørte Hellstrøm at de hadde vært et par en god stund allerede, uten at offentligheten hadde fått vite om forholdet.

Rennan og Hellstrøm jobber tett sammen, og paret har fått mye oppmerksomhet for de lekre matbildene og oppskriftene de deler på Instagram. Til tross for at de ser ut til å trives svært godt med hverandre, har de vært heller tilbaketrukne med å fortelle om privatlivet i pressen.

Nå snakker Eyvind Hellstrøm imidlertid ut om forholdet med Anita Rennan i podkasten «Truls & Hellstrøm», som han har med kompanjongen Truls Svendsen (47). I episoden omtaler 71-åringen Rennan som «sitt livs kjærlighet».

For anledningen har Svendsen og Hellstrøm tatt turen til Trondheim, der temaet raskt dreier seg inn på sistnevntes kjæreste Anita - i og med at hun er trønder.

- Hun er en fantastisk dame. Jeg er helt avhengig av henne, sier mesterkokken.

- Den store kjærligheten

Deretter er Hellstrøm full av lovord og ros om sin 31 år yngre kjæreste, før han kommer med en svært ærlig bekjennelse:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer