Christine Dancke om kjæresten:

Har ti år yngre kjæreste

Den hjemsendte «Kompani Lauritzen»-deltakeren er full av lovord om sin ti år yngre kjæreste - selv om han var litt skuffet da hun kom hjem.

LYKKELIGE: Christine Dancke er glad for at hun møtte sin ti år yngre kjæreste, Simon, som hun har vært sammen med i syv og et halvt år. Foto: Instagram / @Christinedancke, gjengitt med tillatelse
LYKKELIGE: Christine Dancke er glad for at hun møtte sin ti år yngre kjæreste, Simon, som hun har vært sammen med i syv og et halvt år. Foto: Instagram / @Christinedancke, gjengitt med tillatelse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag måtte DJ, programleder og musikkekspert Christine Dancke (37) forlate «Kompani Lauritzen». Etter å ha vært gjennom en intens dimmekamp mot skuespiller Jakob Schøyen Andersen (31) måtte hun til slutt takke for seg og reise hjem.

Til Dagbladet fortalte Dancke lørdag at de elleve innspillingsdagene hun var med på i militærleiren i Åndalsnes gjorde så mye med henne at da hun kom hjem, så vurderte hun - helt seriøst - å snu helt om på karrieren sin og bli snekker.

- Trodde jeg skulle bli lenger

Gode opplevelser i «Kompani Lauritzen» til tross: Litt godt var det også å komme hjem til samboeren Simon (27), som hun har vært kjæreste med i sju og et halvt år - selv om han var litt skuffet da hun ankom.

- Det var koselig å komme hjem, men han ville bare at jeg skulle bli der lenger. Han hadde veldig trua på meg. Jeg vet ikke om han trodde jeg skulle vinne, han trodde i hvert fall jeg skulle være der lenge. Men det trodde vel jeg og alle andre og, sier 37-åringen lattermildt til Dagbladet.

- Så han ble skuffet?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer