Rebekah Wilkinson:

Har utlagt tarm: - Vi er hjernevasket

Rebekah Wilkinson holder ikke igjen når hun nå slår et slag for kroppen.

ÅPENHJERTIG: Rebekah Wilkinson viser åpent fram et liv med utlagt tarm i sosiale medier. Det gjør hun ikke helt uten grunn. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÅPENHJERTIG: Rebekah Wilkinson viser åpent fram et liv med utlagt tarm i sosiale medier. Det gjør hun ikke helt uten grunn. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det kom til et punkt hvor jeg gikk på toalettet 25 ganger om dagen og mistet så mye blod og vekt at legen bestemte at jeg måtte fjerne tykktarmen, har den britiske influenseren Rebekah Wilkinson, også kjent som «thebaglifeofbeck» tidligere uttalt ifølge Shape.

Wilkinson, som følges av over 30 000 personer på Instagram, er ikke redd for å slå et slag for kroppspositivisme i sosiale medier, og viser blant annet åpenhjertig fram livet med utlagt tarm.

Influenseren har nemlig slitt med sykdommen Ulcerøs kolitt, som ifølge Lommelegen er en kronisk tykktarmsbetennelse som lager sår. Sykdommens alvorlighet varierer imidlertid sterkt.

Sommerkroppen

For Wilkinsons del har sykdommen resultert i utlagt tarm, og hun gjør fint lite for å skjule posen på magen i sosiale medier. Faktisk gjør hun det totalt motsatte - for hva er egentlig den perfekte sommerkroppen? spør hun seg.

På Instagram har Wilkinson i lengre tid postet bilder av seg selv i både undertøy og bikini, i håp om å normalisere det faktum at alle ser forskjellige ut.

Nylig delte hun et innlegg med flere bilder av seg i en rød bikini. Hvert bilde viser stomiposen på magen, med hver sin viktige beskjed.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer