Kim Kardashian:

Har vært taus i 93 dager. Slik gjør Kim Kardashian comeback på sosiale medier

Små skritt. 

TILBAKE FOR FULLT: Nøyaktig tre måneder etter at Kim Kardashian ble brutalt ranet i Paris, returnerer hun til sosiale medier. Foto: Alberto Reyes / WENN / NTB Scanpix
TILBAKE FOR FULLT: Nøyaktig tre måneder etter at Kim Kardashian ble brutalt ranet i Paris, returnerer hun til sosiale medier. Foto: Alberto Reyes / WENN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kim Kardashian West (36) har holdt en særdeles lav profil etter at hun ble brutalt overfalt og ranet i Paris for nøyaktig tre måneder siden.

Aktiviteten på sosiale medier, som vanligvis er skyhøy, har vært lik null siden den skjebnesvangre oktobersøndagen - da nådeløse inbruddstyver tok seg inn i 36-åringens luksusleilighet og truet henne på livet.

Tirsdag ettermiddag gjorde verdens mest omtalte kvinne et beskjedent comeback, ved å bytte profilbilde på Facebook, Twitter og Instagram.

Etterlengtet

Litt seinere delte hun sitt første Instagram-bilde på 93 dager, med ektemannen Kanye West (39), sønnen Saint (1) og dattera North (3).

Selv om kontoene, der realityprofilen til sammen teller nærmere 200 millioner følgere, ellers står urørt, kan det virke som om «nydebuten» var svært etterlengtet for fansen.

På bare én time har profilbildet på Facebook fått nærmere 100 000 likes og nesten 2000 kommentarer.

Bildet, som er det samme på alle plattformer, foreviger kjendiskvinnen i profil med en karakteristisk utringning - og hodet bøyd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer