Kim Kardashian:

Har vært taus i 93 dager. Slik gjør Kim Kardashian comeback på sosiale medier

Små skritt. 

TILBAKE FOR FULLT: Nøyaktig tre måneder etter at Kim Kardashian ble brutalt ranet i Paris, returnerer hun til sosiale medier. Foto: Alberto Reyes / WENN / NTB Scanpix
TILBAKE FOR FULLT: Nøyaktig tre måneder etter at Kim Kardashian ble brutalt ranet i Paris, returnerer hun til sosiale medier. Foto: Alberto Reyes / WENN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kim Kardashian West (36) har holdt en særdeles lav profil etter at hun ble brutalt overfalt og ranet i Paris for nøyaktig tre måneder siden.

Aktiviteten på sosiale medier, som vanligvis er skyhøy, har vært lik null siden den skjebnesvangre oktobersøndagen - da nådeløse inbruddstyver tok seg inn i 36-åringens luksusleilighet og truet henne på livet.

Tirsdag ettermiddag gjorde verdens mest omtalte kvinne et beskjedent comeback, ved å bytte profilbilde på Facebook, Twitter og Instagram.

Etterlengtet

Litt seinere delte hun sitt første Instagram-bilde på 93 dager, med ektemannen Kanye West (39), sønnen Saint (1) og dattera North (3).

family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Selv om kontoene, der realityprofilen til sammen teller nærmere 200 millioner følgere, ellers står urørt, kan det virke som om «nydebuten» var svært etterlengtet for fansen.

På bare én time har profilbildet på Facebook fått nærmere 100 000 likes og nesten 2000 kommentarer.

Bildet, som er det samme på alle plattformer, foreviger kjendiskvinnen i profil med en karakteristisk utringning - og hodet bøyd.

BH-COMEBACK: Kim Kardashian erstattet alle profilbildene sine på sosiale medier med dette. 
BH-COMEBACK: Kim Kardashian erstattet alle profilbildene sine på sosiale medier med dette.  Vis mer

Trolig tapt millioner

Hvorvidt Kardashian returnerer til sosiale medier med full styrke, gjenstår å se.

I kjølvannet av Paris-ranet spekulerte mange på om 36-åringens kjendisstatus og synlighet i sosiale medier gjorde henne til et mål. Rapperkona var kjent for å vise fram svindyre eiendeler, men det spørs om hun fortsetter med det nå ...

Realityprofilen har trolig tapt store (for henne antakeligvis ubetydelige) summer på å logge av sosiale medier.

Skal vi tro kjendis-finansrådgiveren Samuel Rad har Kardashian gått rundt åtte millioner kroner i underskudd hver måned.

- Kims merkevare tjener minst 20 000 dollar (rundt 160 000 norske kroner) bare på et helt vanlig, personlig innlegg, har Rad estimert overfor People.

Det er for øvrig ikke bare på sosiale medier at Kardashian setter inn giret. Nye videoklipp av barna har funnet veien til 36-åringens hjemmeside i ettermiddag, med et ettertrykkelig familiekjært budskap.

Nordlys-video

Kardashian har riktignok ikke vært som sunket i jorda fram til nå. Før jul dukket hun opp i den pikante «adventskalenderen» til Love Magazine, som fikk internett til å gå av skaftet.

FORFØRER: Realitystjerna Kim Kardashian forfører publikum mens hun danser under vakkert nordlys i ny kalendervideo. Omgivelsene ser nordiske ut, og det er første gangen stjerna viser seg på nett siden hun ble brutalt ranet i Paris i oktober. Video: Love Magazine Vis mer Vis mer

Videoen ble også omtalt av lokalavisa iTromsø, ettersom Kardashian tilsynelatende befinner seg i et vinterlandskap der nordlys jager over himmelen:

«Det skal vel godt gjøres om videoen er spilt inn i Ersfjorden med en solbrun og lettkledd 'Kardash'. Men som den offisielle nordlysbyen krysser vi fingrene for at vi en gang skal treffe Kimberly under aurora borealis», skrev avisa humoristisk.

Kardashian dukket også opp på ektemannens Facebook-profil i jula, da han delte et bilde av familien på fire foran juletreet.

Ekteparet West tok en tidlig juleferie, etter at Kanye West ble innlagt på sykehus i slutten av november. Han skal ifølge svigermor Kris Jenner ha vært utslitt, og trengte hvile. I dag er West utskrevet, og på bedringens vei.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer