Har vært taus om påstått romanse. Så dukket disse bildene opp

Selena Gomez og The Weeknd var ikke det eneste kjendisparet som gjorde sin første offentlige opptreden sammen i natt.

KYSS, KLAPP OG KLEM: Selena Gomez (24) og The Weeknd (27) la ikke skjul på følelsene for hverandre under MET-gallaen i natt. Foto: NTB Scanpix
KYSS, KLAPP OG KLEM: Selena Gomez (24) og The Weeknd (27) la ikke skjul på følelsene for hverandre under MET-gallaen i natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hva har Selena Gomez (24) og Jennifer Lopez (47) til felles, foruten musikken og at begge har et etternavn som ender på Z?

Vel, både først- og sistnevnte har sørget for en rekke kjæreste-skriverier de siste månedene, med hver sin respektive kjendismann.

Under nattas prestisjetunge MET-galla i New York gikk begge god for romansespekulasjonene - en gang for alle.

Viste følelser

Og mens Lopez allerede har lettet på sløret om den nyvunne kjærligheten til tidligere baseballspiller Alex Rodriguez (41), som smilte bredt i armkroken til 47-åringen gjennom hele kvelden, har Selena Gomez vært ordknapp om den påståtte romansen med musikkollega Abel Tesfaye (26), bedre kjent som The Weeknd.

Etter bildene fra nattas røde løper å dømme, er det imidlertid ikke lenger tvil. Gomez og The Weeknd var som erteris hele kvelden, og både kysset og kjærtegnet foran fotografene.

På samme tid i fjor, under fjorårets MET-galla, hadde The Weeknd ei helt annen jente i armkroken. 26-åringen var kjæreste med modellyndling Bella Hadid (20) i halvannet år, før de gjorde det slutt i november i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer