TREBARNSFAR: Fredag delte Harald Eia nyheten om at han har blitt far for tredje gang. Foto: NTB scanpix
TREBARNSFAR: Fredag delte Harald Eia nyheten om at han har blitt far for tredje gang. Foto: NTB scanpixVis mer

Harald Eia:

Harald Eia har blitt pappa for tredje gang

Delte nyheten på Facebook.

(Dagbladet): Fredag delte Harald Eia (51) den glade nyheten om at han hadde blitt pappa for tredje gang på sin Facebook-profil.

Den lille gutten, som har fått navnet Johan, skal ha blitt født i slutten av mai, og i dag bekreftet Eia at han har blitt trebarnsfar ved å legge ut et bilde av sønnen på Facebook.

– I det store lotteriet om hvem som skal få komme til verden, er det én liten gutt som virker veldig fornøyd med å ha trukket vinnerloddet. Velkommen til oss, Johan (2 mnd), med mors fjes og fars panne», skriver Eia til bildet av sin vesle sønn.

Dagbladet har vært i kontakt med Harald Eia, men han ønsker ikke å kommentere saken ytterligere på nåværende tidspunkt.

Saken fortsetter nedenfor.

JOBBET SAMMEN: Harald Eia og Nadina Bouhlou har fått en liten gutt. Her sammen med skuespiller Thorbjørn Harr. Foto: Anders Grønneberg
JOBBET SAMMEN: Harald Eia og Nadina Bouhlou har fått en liten gutt. Her sammen med skuespiller Thorbjørn Harr. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

Det var i 2011 nyheten om at den populære komikeren hadde funnet lykken med 18 år yngre Nadina Bouhlou ble kjent. Komikeren har tidligere vært sammen med med skuespilleren Anne Ryg.

Paret gikk fra hverandre i 2006, og har to døtre sammen.

- Nadina er blanding av kul og smart og alt. Henne er det supernivå på, har Eia tidligere fortalt til «God kveld Norge».

Jobbet sammen

I september i fjor var det premiere på teaterstykket «Min Kamp», der Harald Eia var en av manusforfatterne.

Komikeren samarbeidet med kjæresten Nadina Bouhlou om manuset, noe han opplevde som helt uproblematisk.

- Vi er veldig profesjonelle folk, så det er ikke noe problem å jobbe sammen. I tillegg er vi tre stykker som jobber sammen. Jeg synes ikke det er vanskelig. Bård og jeg har også vært kjærester, og det gikk jo fint det, har Eia sagt til TV 2.

Flyttet inn i fasjonabel tomannsbolig

I fjor høst ble det kjent at paret hadde kjøpt første etasje av en fasjonabel tomannsbolig og mye tydet på at komikeren og samboeren ville få gode naboer.

I etasjen over Eia og Bouhlou bor nemlig komikerens gode venn, Turboneger-gitarist Knut Schreiner og hans kone Janne Sandstad . De to har i årevis vært nære kamerater.