Harald Rønneberg og Thomas Numme er blitt medeiere i hotell på Sri Lanka

Måtte ut med millionbeløp, ifølge eiendomsgründer. 

INVESTERER I EIENDOM: Thomas Numme og Harald Rønneberg har blitt medeiere i et eiendomsselskap på Sri Lanka. I 2013 besøkte de landet i forbindelse med innspilling av «Senkveld med Thomas og Harald». Her avbildet på fisketur. Foto: TV 2
INVESTERER I EIENDOM: Thomas Numme og Harald Rønneberg har blitt medeiere i et eiendomsselskap på Sri Lanka. I 2013 besøkte de landet i forbindelse med innspilling av «Senkveld med Thomas og Harald». Her avbildet på fisketur. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I ettermiddag har «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg (42) publisert et bilde fra den sørasiatiske øynasjonen Sri Lanka på sin Instagram-konto.

Bildet er geografisk tagget med «Mosvold Villa», og viser palmer, kritthvite strender og blått hav.

Bildeteksten lyder som følger:

«Når man først skal bli medeier i et hotell så er jo ikke dette stedet helt på jordet.. #mosvoldvilla #srilanka #surfinglife»

Kjøpte seg inn i fjor

Mosvold Villa er grunnlagt av norske Kurt Mosvold, og er det første av tre turistanlegg Kristiansand-mannen har bygd i landet.

Dagbladet har vært i kontakt med Mosvold, som forteller at både Rønneberg og «Senkveld»-makker Thomas Numme (46) har kjøpt seg inn i hotellsatsinga hans, som går under navnet Mosvold Lanka Estate.

Numme har sitt eierskap i Mosvold Lanka Estate gjennom Debut Holding, mens Rønneberg har sitt eierskap gjennom Basic Holding. Begge selskapene er heleid av programlederne selv.

Ifølge Mosvold var Rønneberg og familien hans de aller første gjestene da det siste hotellet i rekka åpnet i forrige uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer