Nils Kvalvik:

Hardt kvestet på «Torpet»

Realitydeltakeren er kritisk, og mener TV 2 og produksjonsselskapet Strix bør lære etter ulykken som kunne endt fryktelig galt.

SKADET: Nils Kvalvik ble hardt skadet etter en hendelse med en ku på «Torpet». Foto: TV 2

SKADET: Nils Kvalvik ble hardt skadet etter en hendelse med en ku på «Torpet». Foto: TV 2

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Farmen» og sidekonkurransen «Torpet» er igang for fullt, og for øyeblikket er det Nils Kvalvik (40), Mohamed Sarmadawy (27) og Daniel Godø (29) som utgjør trioen på den lille sidegården like ved Hurdal i Østre Toten.

Så langt har «Torpet» gått sin gang, tilsynelatende uten den store dramatikken. Men i virkeligheten har det skjedd brutale ting som ikke har blitt vist fram for TV-seerne.

Ble sparket til svime

Aller mest dramatisk ble det kanskje da Kvalvik regelrett ble sparket ned av ei ku og endte på legevakta.

- Det var jævlig heftig, noen sekunder som er borte fra minnet mitt. Det var bekmørkt. Jeg fikk sett stjerner og planeter, forteller 40-åringen til Dagbladet.

Én av kuene inne på «Torpet»-gården hadde nemlig jurbetennelse, noe som innebar en ekstra risiko når deltakerne skulle melke henne.

- Det å sette ei ku med jurbetennelse sammen med tre karer som ikke har snøring... Jeg har heldigvis jobbet litt med kyr, og visste at ei ku med jurbetennelse kan finne på å sparke etter deg. Så min første reaksjon da jeg skjønte at kua ikke hadde det noe godt var å finne fram sparkebøyla som fulgte med kua til «Torpet», sier Kvalvik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.