Yazmin Oukhellou:

Hardt skadd i dødsulykke

Sjåføren omkom og realitystjerna ble hardt skadd da bilen deres skal ha kjørt utfor et stup.

ULYKKE: Realitystjerne Yazmin Oukhellou og ekskjæresten Jake McLean var søndag involvert i en bilulykke i Bodrum i Tyrkia. McLean mistet livet. Foto: Anthony Devlin / Pa Photos / NTB
ULYKKE: Realitystjerne Yazmin Oukhellou og ekskjæresten Jake McLean var søndag involvert i en bilulykke i Bodrum i Tyrkia. McLean mistet livet. Foto: Anthony Devlin / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjerna Yazmin Oukhellou (28), kjent fra realityserien «The only way is Essex», er innlagt på sykehus med alvorlige skader, etter at hun var innblandet i en trafikkulykke.

Ulykken skal ha oppstått da en mann kjørte en bil utfor et stup i Bodrum i Tyrkia. Mannen, 33 år gamle Jake McLean, mistet livet i ulykken.

Det melder blant andre Independent, Nottingham Post og Evening Standard.

McLeans ekskjæreste, realitystjerna Lauren Goodger, har også bekreftet det tragiske dødsfallet i en hyllest på sin Instagram Story.

«Hvil i fred, Jake. Jeg er tom for ord akkurat nå. Sender varme tanker til venner og familie», skriver hun.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

En talsperson for det britiske utenriksdepartementet sier følgende til Evening Standard:

- Vi støtter familien til en britisk mann som døde i Tyrkia og er i kontakt med de lokale myndighetene. Vi gir også støtte til familien til en britisk kvinne som har blitt lagt inn på sykehus.

BRYTER SAMMEN: Layne Geerdes bryter sammen etter en bilulykke, men årsaken er noe helt annet enn skadene. Video: layne.geerdes Vis mer

Oukhellou og McLean skal ha vært i et av-og-på forhold, ifølge en rekke medier, og var på ferie sammen i Tyrkia da ulykken skjedde. Forholdet bekreftet hun i desember.

Oukhellou har nesten 700 000 følgere på Instagram, og nå har flere av følgerne hennes uttrykt bekymring for realitystjerna. Flere har blant annet tatt til kommentarfeltet for å ønske henne god bedring.

Realitykollega Harry Derbidge, som har vært med i samme serie, har blant annet viet et innlegg på Instagram-story til å sende tanker til 28-åringen.

«Klarer ikke slutte å tenke på deg i dag, Yazmin. Ønsker deg masse god bedring! Kan ikke vente med å gi deg en svær klem».

I et eget innlegg skriver han at han tenker på Oukhellou.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer