Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Paris Jackson:

Hardt ut etter ny dokumentar: - Ikke tro på alt du leser

Paris Jackson avkrefter rykteflommen om hennes mentale helse etter at dokumentaren om hennes avdøde far kom ut.

HARDE RYKTER: Paris Jacksons, dattera til avdøde Michael Jackson, slår hardt ned på ryktene som har versert om hennes mentale helse. Foto: NTB Scanpix
HARDE RYKTER: Paris Jacksons, dattera til avdøde Michael Jackson, slår hardt ned på ryktene som har versert om hennes mentale helse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I kjølvannet av den nye dokumentaren «Leaving Neverland», som omhandler den avdøde popkongen Michael Jacksons liv, har påstander om Paris Jacksons (20) mentale helse og situasjon preget overskriftene i internasjonale medier.

I den fire timer lange dokumentaren, som hovedsakelig baserer seg på de to anklagerne Wade Robson og James Safechuck, blir det påstått at Michael Jackson skal ha forgrepet seg seksuelt på de to ovennevnte gjentatte ganger, da de var barn.

I detalj hevder Robson og Safechuck hvordan popkongen strategisk skal ha foregrepet seg på dem. De hevder blant annet at overgrepene gradvis eskalerte fra berøring på overnattingsfester til langt grovere overgrep.

Ifølge flere internasjonale medier de siste ukene skal de grove påstandene ha gått hardt inn på popkongens datter, Paris Jackson. Det er blant annet blitt hevdet at 20-åringens mentale helse står på spill.

Dette er imidlertid langt unna virkelighet, ifølge Paris Jackson, som nå kommer med et kraftig spark mot spekulasjonene som har herjet de siste ukene.

SINT: Paris Jackson har sett seg lei av alt som er blitt skrevet om henne de siste ukene. Nå setter hun ned foten. Foto: NTB Scanpix
SINT: Paris Jackson har sett seg lei av alt som er blitt skrevet om henne de siste ukene. Nå setter hun ned foten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Stemmer ikke

På søndag tvitret 20-åringen en rekke meldinger der hun blant annet ber fansen om å ikke tro på det de leser.

- Det er ikke noe «sammenbrudd», ikke noe «mister forstanden» eller at jeg skal «være svært krevende for noen». Vær så snill, ikke tro på alt du leser. Bare fordi jeg ble observert mens jeg kjøpe kaffe etter en lang, deilig pause fra det kaotiske media, tror journalistene at de kan gjøre hva de vil med navnet mitt, skriver hun blant annet.

- Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: jeg er på mitt lykkeligste og sunneste jeg har vært på veldig lenge, fortsetter hun.

FERSK TRAILER:  Ny spillefilm om superstjerna «Michael Jackson Lifetime Biopic». Vis mer

Slo tilbake mot rykteflommen

Det er ikke første gang Paris Jackson har sett seg nødt til å avkrefte ryktestormer fra sosiale medier og utenlandsk presse.

I slutten av januar tok hun også til tastaturet for å forklare hvorfor hun egentlig hadde tatt seg en pause fra offentligheten.

Den gang hadde flere fått det for seg at hun hadde blitt lagt inn på et mentalsykehus.

- Mediene overdriver som alltid. Ja, jeg har tatt en pause fra jobb, sosiale medier og telefonen min fordi det til tider kan bli for mye, og alle fortjener en pause, skrev hun til sine 3,4 millioner følgere på Instagram.

- Jeg er glad og frisk, og føler meg bedre enn noensinne, skrev hun videre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!