Beyoncé:

Hardt ut mot Beyoncé-diett: - Ikke anbefalt

Flere mener artisten selger uoppnåelige idealer.

PÅ DIETT: Den verdenskjente stjerna Beyoncé reklamerer for en diett som kutter ut matvarer som meieriprodukter, kjøtt, fisk, brød, karbohydrater og alkohol. Det får flere til å reagere. Foto: NTB Scanpix
PÅ DIETT: Den verdenskjente stjerna Beyoncé reklamerer for en diett som kutter ut matvarer som meieriprodukter, kjøtt, fisk, brød, karbohydrater og alkohol. Det får flere til å reagere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Trender kommer og går, om det så handler om klær, aktiviteter eller dietter. Sistnevnte tema er noe betent, der det er ekstremt mange muligheter på markedet og heller mangelfull forskning på hvorvidt det faktisk fungerer.

Nå har popstjerna Beyoncé valgt å offentliggjøre en av sine dietter, som hun gikk på etter å ha født tvillingene Sir og Rumi Carter i 2017. Det er ingen tvil om at det å gå med tvillinger i ni måneder gjør sitt med kroppen, og stjerna ville gjerne tilbake i toppform.

Ikke bare for egen velværes del, men også fordi hun skulle spille på den gigantiske Coachella-festivalen i California kort tid etter. I april 2018 holdt hun to konserter på festivalen, som av fansen ble døpt «Beychella». For å bli klar for konserten, som på mange måter var et slags comeback etter mammapermen, begynte hun på en 22 dager lang diett.

- For at jeg skal nå målet mitt, må jeg kutte ut brød, karbohydrater, sukker, meieriprodukter, kjøtt, fisk og alkohol, sa hun i Netflix-dokumentaren «Homecoming», som fulgte reisen hennes til Coachella.

Reklamerer for ekstrem diett

Nå har hun publisert en video av det hele, der hun promoterer den intense og spesielle dietten. Det er det ikke alle som setter like stor pris på, og enkelte mener at den i verste fall kan være skadelig å følge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer