Madonna:

Hardt ut mot Instagram

«Kan ikke en manns nippel oppleves som erotisk?», spør Madonna på Instagram.

SENSUR: Madonna er ikke fornøyd med sensurreglene til Instagram. Nå deler hun bilder som tildigere har blitt fjernet på grunn av brudd på reglene. Foto: Shutterstock/Jim Ruymen/UPI/NTB
SENSUR: Madonna er ikke fornøyd med sensurreglene til Instagram. Nå deler hun bilder som tildigere har blitt fjernet på grunn av brudd på reglene. Foto: Shutterstock/Jim Ruymen/UPI/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Superstjerna Madonna (63) har nå valgt å republisere bilder som Instagram tidligere har fjernet på hennes konto uten advarsel.

63-åringen reagerer på at man fremdeles lever i en kultur hvor kvinnelige brystvorter seksualiseres.

«Kan ikke en manns nippel oppleves som erotisk?», spør hun i et innlegg på Instagram hvor hun deler sin frustrasjon over Instagrams sensurregler.

Hun publiserte nylig et bilde som tidligere skal ha blitt fjernet av Instagram, fordi en liten del av brystvorta hennes syntes. Nå har hun imidlertid dekt den over med en hjerte-emoji.

Reagerer på reglene

I bildeteksten skriver Madonna at hun nå vil republisere bilder som fjernes fra hennes konto uten advarsel.

Videre skriver hun at: «Det er fortsatt forbløffende for meg at vi lever i en kultur som lar hver del av kvinnekroppen vises bortsett fra brystvortene. Som om det er den eneste delen av en kvinnes anatomi som kan seksualiseres. Brystvorta som gir næring til barn!»

Madonna legger ikke skjul på hva hun mener om at kvinner blir sensurert i sosiale medier, men legger også til flere måter kvinner ifølge henne blir undertrykt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer