Jessie Cave:

Harry Potter-skuespilleren blir firebarnsmor

Jessie Cave er gravid igjen etter dramatisk fødsel.

HARRY POTTER: Jessie Cave, her med Emma Watson og Bonnie Wright under premieren av «Harry Potter og Halvblodsprinsen». Foto: Alan Davidson/REX/NTB
HARRY POTTER: Jessie Cave, her med Emma Watson og Bonnie Wright under premieren av «Harry Potter og Halvblodsprinsen». Foto: Alan Davidson/REX/NTB Vis mer
Publisert

Jessie Cave (34) er både forfatter, komiker, illustratør og podkaster, men er nok aller best kjent for sin rolle som Lavender Brown i Harry Potter.

Hun dukket opp i den sjette filmen som Ron Weasleys klengete kjæreste, og fikk en nokså tragisk skjebne i møte med varulven Fenrir Greyback i den siste filmen.

Siden den gang har hun hatt noen få skuespillerroller.

Cave har også fått tre barn sammen med komiker Alfie Brown, Donnie (7), Margot (5) og Abraham Benjamin (1). Det er et drøyt år siden sistemann kom til verden, og Cave fortalte da om en dramatisk fødsel.

VENTER BARN: Jessie Cave var 20 år gammel da hun ble kjent i Harry Potter. 14 år seinere venter hun sitt fjerde barn. Foto: Shutterstock/NTB
VENTER BARN: Jessie Cave var 20 år gammel da hun ble kjent i Harry Potter. 14 år seinere venter hun sitt fjerde barn. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

«Det har vært mye mer ydmykende, skremmende og utenfor min kontroll. Vi er for tiden på nyfødtintensiven, men han er en sterk gutt, og det er det tryggeste stedet for ham akkurat nå», skrev hun den gangen.

Bare to måneder seinere ble den lille gutten coronasmittet, men nå går det heldigvis bra med ham. Nå venter Cave sitt fjerde barn. Det avslørte hun selv på Instagram.

«Jeg kan ikke skjule denne nye babyen lenger», skrev hun til flere bilder av en voksende mage.

De kommende firebarnsforeldrene møttes i 2012, men begynte ikke å date før et år seinere. De har også avslørt at de allerede på første date ble gravide.

- Jeg vet ikke hva som hadde skjedd hvis jeg ikke hadde blitt gravid den kvelden, men jeg liker å tro at vi hadde dratt på en date nummer to, har skuespilleren tidligere uttalt om deres første date.

BRUTALT RAN: Tirsdag ble «desperantene» satt i fengsel etter en oppsiktsvekkende hendelse i 2019. Reporter: Anabelle Bruun / Video: Kameraone Vis mer

Da de to år seinere kunne ønske sitt andre barn velkommen, ble lykken kortvarig. Ti uker etter fødselen gikk paret nemlig hver til sitt. Seinere fant de tilbake til hverandre, og utad ser det ut til at de nå er lykkelige sammen.

1. nyttårsdag blir det gjenforening av Harry Potter-skuespillerne i en spesial hos HBO. Den markere 20 år siden den første filmen kom ut.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer