Jessie Cave:

Harry Potter-skuespilleren blir firebarnsmor

Jessie Cave er gravid igjen etter dramatisk fødsel.

HARRY POTTER: Jessie Cave, her med Emma Watson og Bonnie Wright under premieren av «Harry Potter og Halvblodsprinsen». Foto: Alan Davidson/REX/NTB
HARRY POTTER: Jessie Cave, her med Emma Watson og Bonnie Wright under premieren av «Harry Potter og Halvblodsprinsen». Foto: Alan Davidson/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jessie Cave (34) er både forfatter, komiker, illustratør og podkaster, men er nok aller best kjent for sin rolle som Lavender Brown i Harry Potter.

Hun dukket opp i den sjette filmen som Ron Weasleys klengete kjæreste, og fikk en nokså tragisk skjebne i møte med varulven Fenrir Greyback i den siste filmen.

Siden den gang har hun hatt noen få skuespillerroller.

Cave har også fått tre barn sammen med komiker Alfie Brown, Donnie (7), Margot (5) og Abraham Benjamin (1). Det er et drøyt år siden sistemann kom til verden, og Cave fortalte da om en dramatisk fødsel.

«Det har vært mye mer ydmykende, skremmende og utenfor min kontroll. Vi er for tiden på nyfødtintensiven, men han er en sterk gutt, og det er det tryggeste stedet for ham akkurat nå», skrev hun den gangen.

Bare to måneder seinere ble den lille gutten coronasmittet, men nå går det heldigvis bra med ham. Nå venter Cave sitt fjerde barn. Det avslørte hun selv på Instagram.

«Jeg kan ikke skjule denne nye babyen lenger», skrev hun til flere bilder av en voksende mage.

De kommende firebarnsforeldrene møttes i 2012, men begynte ikke å date før et år seinere. De har også avslørt at de allerede på første date ble gravide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.