«Harry Potter»:

«Harry Potter»-stjerna fridde til kjæresten

Tok fram ringen på toppen av Eiffeltårnet.

GIFTEKLAR: «Harry Potter»-stjerna Matthew Lewis har forlovet seg. Foto: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix
GIFTEKLAR: «Harry Potter»-stjerna Matthew Lewis har forlovet seg. Foto: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er over fem år siden den siste av de åtte filmene om «Harry Potter» kom ut.

Selv om man i vinter kan få en smakebit av det mystiske magiuniverset i spin-off-filmen «Fabeldyr og hvor de er å finne», er det de originale filmene som står fansens hjerter nærmest.

En av stjernene som startet karrieren sin i filmserien er Matthew Lewis (27). I rollen som Neville Longbottom, eller Nilus Langballe om du vil, fikk han stadig en mer sentral rolle i kampen mot den skumle fyrst Voldemort.

Det er ikke bare Rowling som har latt seg sjarmere av skuespilleren. Daily Mail skriver nå at skuespilleren har forlovet seg med kjæresten.

Rask romanse

Den britiske skuespilleren falt for eventplanleggeren Angela Jones, og han skal ha gått ned på kne foran henne på toppen av Eiffeltårnet. Frieriet fant sted forrige måned.

- Begge to er overlykkelige. De ble sammen i juli og fant tonen med én gang, sier en talsperson for Lewis til Daily Mail.

Jones skal jobbe på Universal Studios i Orlando, Florida, og det var det hun møtte skuespilleren - på et «Wizarding World»-arrangement i januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer