Harry Potter-stjerna venter barn

Clémence Poésy avslørte egen graviditet på rød løper. 

MAGE: Clemence Poesy avslørte at hun er gravid da hun møtte opp på rød løper i Deauville under den amerikanske filmfestivalen som arrangeres der. Foto: Julien Reynaud/APS-Medias/ABACAPRESS.COM
MAGE: Clemence Poesy avslørte at hun er gravid da hun møtte opp på rød løper i Deauville under den amerikanske filmfestivalen som arrangeres der. Foto: Julien Reynaud/APS-Medias/ABACAPRESS.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Clémence Poésy (33), kjent fra blant annet «Harry Potter»-filmene og TV-serien «The Tunnel», støttet kameraten Daniel Radcliffe (27) på filmfestivalen i Deauville fredag.

Den franske stjernen, som også har spilt i «Gosspi Girl», stjal imidlertid mye av oppmerksomheten fra «Imperium»-aktuelle Racliffe på filmens festpremiere.

Da Poésy ankom den røde løperen, avslørte hun nemlig at hun venter sitt første barn ved å vise frem en stor babymage, skriver Daily Mail.

Kan føde når som helst

Kulen på magen var svært synlig under skuespillerens plisserte kjole i gull og sort fra Sonia Rykiels høst- og vinterkolleksjon. 33-åringen poserte for fotografene med hendene rundt babymagen, mens hun viste den frem fra ulike vinkler.

Rød løper-avsløringen av graviditeten kommer som en overraskelse, ettersom Clémence er kjent for å verne godt om privatlivet sitt.

Etter at hun viste frem babymagen foran et stort publikum på «Imperium»-premieren i den franske byen, har en talsperson for skuespilleren også bekreftet overfor Daily Mail at Poésy er gravid.

Og trolig er det ikke lenge til Poésy, som spilte Fleur Delacour i tre av «Harry Potter»-filmene, blir mamma for første gang. Ifølge People har hun røpet overfor en venn at termin er i oktober.

HARRY POTTER: Clémence Poesy i rollen som Fleur Delacour i Harry Potter og ildbegeret. Foto: Warner Bros.  
HARRY POTTER: Clémence Poesy i rollen som Fleur Delacour i Harry Potter og ildbegeret. Foto: Warner Bros.   Vis mer

- Brøt med forloveden

Om fansen vil få flere detaljer om svangerskapet og det forestående foreldreskapet, er noe usikkert.

I et intervju med Evening Standard tidligere i år uttalte Poésy at hun ikke vil dele privatlivet sitt med pressen:

- Jeg snakker aldri om det, i det hele tatt, understreket hun den gang.

Hvem barnefaren er, er foreløpig ikke kjent. Daily Mail skriver at hun nylig skal ha brutt med den franske kuratoren Emeric Glayse, som hun angivelig var forlovet med. Bruddet er ikke bekreftet.

Før jul i fjor skrev nettstedet Hubmesh at paret hadde planer om å gifte seg i Frankrike våren 2016. I 2013 skrev derimot Tatler at Poésy hadde datet Glayse i flere år, men at forholdet tok slutt allerede i 2011.

Denne saken ble først publisert på seher.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer