Harry Styles kjøpte norske designerklær

One Direction-stjerna på tilfeldig shopping.

KJØPTE KLÆR: Harry Styles kjøpte pannenbånd av jentene i klesmerket Woolland, da de møtte ham i Oslo tidligere i dag. Foto: Privat
KJØPTE KLÆR: Harry Styles kjøpte pannenbånd av jentene i klesmerket Woolland, da de møtte ham i Oslo tidligere i dag. Foto: PrivatVis mer

(Dagbladet):- Harry var en veldig hyggelig og imøtekommende ung gutt, sier Anette Lien (32), daglig leder i klesmerket Woolland, til Dagbladet.

Hun og resten av firmaet hadde konferanse på Holmekollen Park Hotell i dag, men det hun beskriver som en litt traust dag på jobben fikk et overaskende hyggelig utfall da en gjeng hylende jenter dukket opp utenfor.

- Vi ble veldig nysgjerrige, og så skjønte vi at det var One Direction som var her, sier hun.

Har du tips eller bilde fra One Directions Oslo-besøk? Da vil vi snakke med deg! Send sms/mms til 2400 eller e-post til 2400@dagbladet.no!

- Fan Bandet, som er i likhet med Justin Bieber har en hærskare av hengivne fans i tenårene, spiller konsert i Telenor arena på Fornebu i morgen, og Lien og resten av jentene i Woolland fikk tatt en prat med Harry Styles som også var interessert i klærne de lager.

- Han kjøpte et pannebånd, en bukse og en topp, noe vi selvfølgelig synes er kjempegøy. Det siste han sa til oss var at han var blitt fan av Woolland, forteller Lien.

- Og dere har blitt fan av One Direction?

- Vi er kanskje ikke helt i målgruppa, men ja. Han ga oss billetter til konserten i morgen, så nå gleder vi oss til å gå på konsert og føle oss unge igjen.

- Så dere noe til resten av gruppa?

- Vi snakket bare med Harry Styles, men vi har sett to av de andre og en del sikkerhetsvakter. Styles virket absolutt som en sympatisk type og gikk gladelig bort og snakket med fansen som sto utenfor.

Bandet klarte å snike seg ubemerket inn i Norge, og avslørte selv at de er i landet via Instagram.

- Hey babes Woolland-jentene er imidlertid ikke de eneste som har fått hilse på Styles i dag. Astrid Tønnessen Flåtåmo (15) mistet nesten pusten da hun traff på ungpikehelten og bandkollega Liam Payne oppe på Holmenkollen Park Hotell, hvor Dagbladet vet at boybandstjernene bor.

- Det var dritgøy! Jeg fikk nesten ikke puste. Harry tullet og lo med oss. Det var helt sykt. Jeg var redd for at de skulle være slitne og ikke ville prate med oss, men de var kjempehyggelige.

- Liam sa «Hey, babes!» Og da kastet vi oss rundt halsen på ham.

Astrid kan fortelle at hun har vært svoren One Direction-fan i snart to år.

- Jeg har dedikert hele veggplassen min til dem. Pappa er også One Direction-fan, sier 15-åringen.

- Sykt: Astrid Tønnesen møtte Harry Styles og Liam Payne på Holmenkollen Park Hotell i dag. Hotellet guttene bor på. Foto: Privat
- Sykt: Astrid Tønnesen møtte Harry Styles og Liam Payne på Holmenkollen Park Hotell i dag. Hotellet guttene bor på. Foto: Privat Vis mer