Christine Koht:

Hasteinnlagt: - Kan bli dødssyk på et sekund

På vei til en bursdagsfeiring for kona gikk det galt.

BURSDAG: Denne uka skulle Christine Koht og kona Pernille Rygg feire bursdag. Det gikk imidlertid ikke som planlagt. Foto: Vegard Grøtt / NTB
BURSDAG: Denne uka skulle Christine Koht og kona Pernille Rygg feire bursdag. Det gikk imidlertid ikke som planlagt. Foto: Vegard Grøtt / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Christine Koht (54) i 2018 fikk beskjed om at hun hadde fått kreft, har hun latt følgerne få ta del i sykdomsforløpet hennes.

Nesten ukentlig har hun nemlig delt oppdateringer om hvordan det går, og man kan trygt si at man skal lete lenge etter ei dame med mer pågangsmot og godt humør enn henne.

I et nytt innlegg på Facebook forteller nå Koht, som det har vært stille fra siden januar, at hun i går ble hasteinnlagt på sykehuset. Hun deler også en video fra besøket, der hun ligger iført en rosa kjole og blomsterkrans på hodet.

Da var hun i ferd med å feire bursdagen til kona Pernille Rygg (58).

Det var VG som først omtalte saken.

«Sånn er livet mitt»

«Med bilen full av ballonger, kaker, brød, mat, gaver og en svær flamingo. Lille pelstryne har pyntet seg med flagg og blomster. Og jeg og vi var så lykkelige over livet at vi trallet, og var enige om at vi aldri har vært så sprenglykkelig noengang, og for å få feire bursdag og selve LIVET. Så plutselig BANG, ved Sande, fikk jeg ikke puste og hostet og mistet stemmen, og sank sammen», skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer