Lisa Tønne:

Hasteinnlagt med mystisk sykdom

- De har lett og googlet og lest seg opp, sier Lisa Tønne i podkasten som hun har sammen med Sigrid Bonde Tusvik.

INNLAGT PÅ SYKEHUS: I en episode av podkasten «Tusvik & Tønne» forteller Lisa Tønne at hun har blitt innlagt på sykehus som følge av funn av en ukjent bakterie i blodbanen hennes. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
INNLAGT PÅ SYKEHUS: I en episode av podkasten «Tusvik & Tønne» forteller Lisa Tønne at hun har blitt innlagt på sykehus som følge av funn av en ukjent bakterie i blodbanen hennes. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I mandagens episode av Sigrid Bonde Tusvik (40) og Lisa Tønnes (42) podkast «Tusvik & Tønne», kom det fram at Tønne har vært innlagt på Ullevål sykehus.

42-åringen fortalte at hun hadde følt seg dårlig og hatt mye feber over lengre tid. Hun har i den anledning blitt testet for coronaviruset tre ganger, men alle prøvene har kommet tilbake med negativt resultat, kom det fram i mandagens podkast-episode.

Etter en samtale med naboen, kjent som «hudlegen» i podkasten, og mannen hennes, Kyrre Holm Johanessen (46), ble Tønne rådet til å dra på legevakta.

Hva som skjedde videre på sykehuset, samt om komikeren fikk noe svar på hva som kunne være galt, kom imidlertid ikke fram i mandagens podkast-episode.

Torsdag kveld publiserte imidlertid duoen en ny episode av «Tusvik & Tønne». Der innrømmer Tusvik at hun er redd på kollegaens vegne.

Ukjent bakterie

I den nye episoden forteller nemlig Tønne at hun ble ringt opp av sykehuset flere ganger.

Da fikk hun beskjed om å komme inn etter funn av en ukjent bakterie i blodbanen hennes - en streptokokkbakterie som hun hevder er svært sjelden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.