Lisa Tønne:

Hasteinnlagt med mystisk sykdom

- De har lett og googlet og lest seg opp, sier Lisa Tønne i podkasten som hun har sammen med Sigrid Bonde Tusvik.

INNLAGT PÅ SYKEHUS: I en episode av podkasten «Tusvik & Tønne» forteller Lisa Tønne at hun har blitt innlagt på sykehus som følge av funn av en ukjent bakterie i blodbanen hennes. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
INNLAGT PÅ SYKEHUS: I en episode av podkasten «Tusvik & Tønne» forteller Lisa Tønne at hun har blitt innlagt på sykehus som følge av funn av en ukjent bakterie i blodbanen hennes. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I mandagens episode av Sigrid Bonde Tusvik (40) og Lisa Tønnes (42) podkast «Tusvik & Tønne», kom det fram at Tønne har vært innlagt på Ullevål sykehus.

42-åringen fortalte at hun hadde følt seg dårlig og hatt mye feber over lengre tid. Hun har i den anledning blitt testet for coronaviruset tre ganger, men alle prøvene har kommet tilbake med negativt resultat, kom det fram i mandagens podkast-episode.

Etter en samtale med naboen, kjent som «hudlegen» i podkasten, og mannen hennes, Kyrre Holm Johanessen (46), ble Tønne rådet til å dra på legevakta.

Hva som skjedde videre på sykehuset, samt om komikeren fikk noe svar på hva som kunne være galt, kom imidlertid ikke fram i mandagens podkast-episode.

Torsdag kveld publiserte imidlertid duoen en ny episode av «Tusvik & Tønne». Der innrømmer Tusvik at hun er redd på kollegaens vegne.

Ukjent bakterie

I den nye episoden forteller nemlig Tønne at hun ble ringt opp av sykehuset flere ganger.

Da fikk hun beskjed om å komme inn etter funn av en ukjent bakterie i blodbanen hennes - en streptokokkbakterie som hun hevder er svært sjelden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer