Artisten Björn Skifs:

Hasteinnlagt på sykehus etter at han kollapset i sitt eget hjem

- Jeg har fått streng beskjed om å slappe av.

SYKEMELDT: Artist Björn Skifs måtte sy fire sting i panna etter den dramatiske hendelsen for to uker siden. Foto: Jonas Ekströmer / NTB scanpix
SYKEMELDT: Artist Björn Skifs måtte sy fire sting i panna etter den dramatiske hendelsen for to uker siden. Foto: Jonas Ekströmer / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den svenske artisten Björn Skifs (69) er sykemeldt i en måned etter at han for to uker siden besvimte og kollapset i sitt eget hjem.

Ifølge Expressen ble den folkekjære sangeren hasteinnlagt på sykehus og måtte ligge til observasjon i flere dager etter hendelsen.

Han fikk hjernerystelse og måtte sy fire sting i panna etter fallet.

På bedringens vei

Legene vet foreløpig ikke hva som er årsaken til at han kollapset, men han har fått beskjed om at han har problemer med blodtrykket.

Overfor den svenske avisen forteller Skifs at han nå er på bedringens vei:

- Jeg kommer tilbake om forhåpentligvis et par-tre uker, og jeg kommer til å leve som vanlig, håper jeg.

Positiv innstilling

Helsetilstanden førte til at han var nødt til å avlyse to konserter i Stockholm i slutten av august.

Han håper å være tilbake i form før premieren av hans egen forestilling «Skifs – lite nu och då», som skal gå på teatret Göta Lejon i den svenske hovedstaden fra 10. oktober.

- Jeg får høre på legene. Jeg har fått streng beskjed om å slappe av, men jeg tror det skal gå bra, sier han og utdyper:

- Det er klart at man må ta det litt med ro, men det er ikke noe feil med meg utenom at blodtrykket går litt opp og ned, sier han.

Björn Skifs' spilte i bandet Blue Swede på 70-tallet, og deres coverversjon av B.J Thomas-låten ««Hooked On A Feeling» gikk til topps på den amerikanske Billboard-listen i 1974.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer