«Farmen»-Karoline:

Hasteoperert etter fødselen

- Det ble dramatisk, forteller den nybakte mammaen, som skal ha mistet halvparten av blodet i kroppen.

BLE MAMMA: Karoline Røed ble i starten av juli mamma til lille Henry Alexander. Men det foregikk ikke uten dramatikk. Foto: Privat
BLE MAMMA: Karoline Røed ble i starten av juli mamma til lille Henry Alexander. Men det foregikk ikke uten dramatikk. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av april kunne den tidligere «Farmen»-deltakeren Karoline Røed dele to gladnyheter overfor Dagbladet - både at hun hadde fått seg kjæreste, og at de ventet barn sammen.

Og i starten av juli fikk hun og forloveden Ståle Svendby omsider en liten gutt. Det avslørte hun på Instagram.

«Henry Alexander 05.07.21. Overveldet, lykkelig, stolt, velsignet, ydmyk, utslitt, heldig … så full av kjærlighet. Takk for meningen med livet, mine to elskede», skrev hun til flere bilder av den nyfødte sønnen.

12-timers fødsel

Til Dagbladet legger ikke Røed skjul på at det har vært intenst på privaten siden lille Henry Alexander kom til verden.

- Vi har jo ikke akkurat fått en sovebaby, så det er ikke mye hvile her. Jeg er vel for så vidt våken om dagen, natta - og rett og slett hele tida. Men sånn er det vel i starten for de fleste.

Gutten kom nesten to uker på overtid, forteller hun.

- Så det ble et langt svangerskap. Fødselen ble til slutt satt i gang på grunn av maks overtid. Den varte i totalt tolv timer. Selve fødselen gikk greit, selv om jeg på et tidspunkt sa «Jeg vil ikke mer». Men det var vel kanskje litt seint å tenke på da. Og han kom jo til slutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer