Coronaviruset:

Hastet hjem fra London

Milliardærarvingen Katharina Andresen er bosatt i London som student, men har reist hjem grunnet coronaviruset.

REISTE TIL NORGE: Milliardærarving Katharina Andresen besluttet å reise fra London grunnet coronaviruset. Foto: Andreas Fadum
REISTE TIL NORGE: Milliardærarving Katharina Andresen besluttet å reise fra London grunnet coronaviruset. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den pågående corona-pandemien har foreløpig smittet over 180 000 mennesker på verdensbasis, og over 7100 har hittil mistet livet.

Myndigheter i både inn- og utland har innført strenge restriksjoner for å begrense smitten, og mange nordmenn holder seg hjemme i karantene i disse dager. Flere utenlandsreiser i nærmeste framtid blir avlyst som følge av spredningen.

Smittefaren kan være stor hvis man ikke følger forholdsregler, tiltak og oppfordringer.

I helga ba Utenriksdepartementet nordmenn på reise om å komme hjem så snart som mulig. Dette ble begrunnet med at land kan innføre reiserestriksjoner, der man kan bli satt i tvungen karantene etter reise fra land med virusutbrudd, grenser kan bli stengt, flyavganger kan bli kansellert, eller andre tiltak kan iverksettes.

Trengte ikke bli værende

En som valgte å følge oppfordringen fra UD, til tross for at hun er bosatt i London til vanlig, er milliardærarvingen Katharina Andresen (25).

Det bekrefter kreativ leder i managementet hennes, Sebastian Solberg, til Dagbladet. Solberg forteller at Andresen, som bor og studerer i den britiske hovedstaden, valgte å forlate London grunnet coronaviruset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer