Kyle Richards:

Hastet til sykehus etter bie-angrep

Realitystjerna trampet ved et uhell i hjemmet til en biekoloni og ble stukket flere ganger.

ALLERGISK: Kyle Richards' møte med biene kunne endt skjebnesvangert. Foto: Sara Jaye Weiss/Shutterstock/NTB
ALLERGISK: Kyle Richards' møte med biene kunne endt skjebnesvangert. Foto: Sara Jaye Weiss/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller og realitystjerne Kyle Richards (52) er best kjent for folk gjennom realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills». I rikmannsstrøket i California lever hun et luksuriøst liv på sin store eiendom.

Men dyre sikkerhetssystemer holder ikke alle ute fra tomta, noe hun smertelig skulle erfare.

Det skulle nemlig vise seg at eiendommen hadde blitt bebodd av en hel biekoloni, og da Richards ved et uhell tråkket oppi kuba deres, ble det ordentlig bråk.

Kastet seg i bassenget

Biene gjorde som bier gjør når noen setter foten innenfor dørkarmen deres - de gikk til angrep. I et klipp fra overvåkningskameraet som realitystjerna selv har lagt ut på Instagram ser man henne løpe i rasende fart over gresset, og febrilsk ta seg til håret.

INNLAGT: Kyle Richards' ublide møte med bisvermen sendte henne på sykehus. Heldigvis gikk det hele bra med realitystjerna. Foto: Skjermdump/Instagram
INNLAGT: Kyle Richards' ublide møte med bisvermen sendte henne på sykehus. Heldigvis gikk det hele bra med realitystjerna. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Hun hopper til slutt ut i bassenget mens bikkjene hennes lurer på hva i helsike det er som foregår. Og er man allergisk mot bier, så er det forståelig at en bisverm i luggen framkaller en desperat reaksjon.

«Jeg kan le av denne videoen nå, men det du ikke kan se er at de var i håret mitt og bokstavelig talt jaget meg. Familien min var ikke hjemme, og av en eller annen grunn hørte ikke dem som jobber for meg at jeg skrek om hjelp. Fasttelefonen ville ikke ringe nødnummeret og epipennen min var defekt og ville ikke åpne», skriver hun på historiefunksjonen til Instagram.

Takker brannvesenet

Kort fortalt gikk alt som kunne gå galt, galt. Men selv om alt gikk galt, gikk det heldigvis bra til slutt, kan 52-åringen fortelle fra sykesenga.

Med oksygentilførsel og kanyle i armen ser hun ut til å ta den dramatiske situasjonen med fatning. Hun takker brannvesenet for å ha tatt godt vare på henne, og sørget for at hun kom levende fra attentatet.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Hun kommer med en oppfordring til følgerne om å forsikre seg om at epipennen, som er en adrenalinsprøyte til bruk for alvorlige allergiske reaksjoner, funker før uhellet er ute.

Tar igjen

Videre deler hun en video av biene, og lover at de blir kastet ut av eiendommen så fort som mulig. Selv om det hele gikk bra, så sitter 52-åringen altså igjen med en bismak etter hendelsen.

Hvorvidt Richard har fått noen bivirkninger av stikkene, vites ei.

Forskning viser imidlertid at enkelte bier kan gjenkjenne ansikter, så Richards skal ikke se bort fra at hun nå har startet en bee(f) med sine uønskede leieboere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer