Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gunilla Persson:

Hastet til sykehus under tv-innspilling

Droppet å ta med operasjonen i programmet.

OPERERT: Under innspillingen av TV4-serien «Biggest loser VIP» fikk Gunilla Persson blødninger i underlivet, noe som endte med operasjon. Foto: TV4
OPERERT: Under innspillingen av TV4-serien «Biggest loser VIP» fikk Gunilla Persson blødninger i underlivet, noe som endte med operasjon. Foto: TV4 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Under innspillingen av TV4-serien «Biggest loser VIP», fikk Gunilla Persson (59) det hun selv omtaler som «et tegn fra Gud».

- Det var Gud som sa til meg at jeg måtte bli undersøkt umiddelbart, sier Hollywood-fruen til Aftonbladet.

Dette tok innspillingsteamet på alvor, og fulgte henne til sykehuset.

Ble operert

I denne ukas episode forteller hun til de andre deltakerne at hun hadde blødninger i underlivet, og ettersom hun ikke har hatt menstruasjon på seks år, oppsøkte hun legevakten.

Det resulterte i en operasjon neste dag.

Operasjonen gikk ut på at Persson måtte skrape ut livmoren. Filmteamet valgte å kutte filmingen utenfor sykehuset, slik at tv-seerne ikke får se noe av selve operasjonen. Dette var ikke 59-åringen spesielt fornøyd med.

BEDT OM Å TA DET MED RO: Persson fikk streng beskjed om å ikke være i anstrengende aktivitet. Foto: TV4
BEDT OM Å TA DET MED RO: Persson fikk streng beskjed om å ikke være i anstrengende aktivitet. Foto: TV4 Vis mer

- Jeg kan si at jeg ble litt skuffet over at det nedprioritert i programmet, sier hun til avisa

- I programmet er våre deltakeres helse topp prioritet, og teamet tok informasjonen om at Gunilla ikke hadde det bra på største alvor og hjalp til med at hun kom i kontakt med spesialistlege, sier Amanda Hjartmyr, pressekontakt for TV4-programmet til Dagbladet og fortsetter:

- Jeg tror jeg snakker for både meg og seerne når jeg sier at Gunilla er veldig sjenerøs i sin måte å dele den omtalte situasjonen hun går gjennom under opptaket. Selvfølgelig ønsker vi at vi kan legge så mye fokus på alt som skjer, men i dette tilfellet måtte vi gi andre hendelser plass i programmet også.

Påvirket deltakelsen

Videre forteller Persson til avisa at operasjonen påvirket henne i konkurransen.

- Det var en tøff tid da det gjaldt å prestere. Jeg fikk totalt forbud om å gjøre noe som helst av anstrengende fysisk aktivitet. Og hele programmet handler mye om hard trening.

Hun tok celleprøver, men hun måtte vente i to uker på resultatene. Disse har hun ikke ønsket å si noe om, ifølge Aftonbladet.

Da det i april ble kjent at Persson skulle være med i «Biggest Loser VIP», var det flere som undret på hva hun egentlig har å gjøre i et slik program.

- Synes det er en hån mot alle overvektige, skrev en i sosiale medier.

- Er ikke hun litt for slank for dette? skrev en annen.

Produsent for programmet, Lotta Andersson, uttalte til Aftonbladet at programmet ikke bare tar utgangspunkt i å gå ned i vekt, men at det også retter fokus mot det «å leve et sunnere liv».

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

Innlagt også i sommer

I juni ble Persson innlagt på sykehus, da hun skal ha pådratt seg en allergisk reaksjon. Ifølge Expressen ble hun innlagt på Lennox Hill-sykehuset i New York.

Hun beskrev situasjonen som ubehagelig, men understreket at det bare dreide seg om en hudallergi. I en uttalelse til den svenske avisa skrev hun at hun har fått et utslett, og at hun følte seg redd.

Hun fikk steroider intravenøst, som kom til syne på bildet hun har lagt ut på Instagram.

Det har vært mye for 59-åringen den siste tiden. I slutten av mai ble den svenske «hollywoodfruen» pågrepet av politiet i Palm Beach i Florida etter å ha blitt mistenkt for å ha stjålet et par solbriller fra Chanel.

I juni ble hun framstilt for retten. Expressen kunne melde at politiet har kommet videre i etterforskningen sin. De valgte å ta ut tiltale mot «Svenske Hollywoodfruer»-profilen. Hun ble derimot ikke tiltalt for tyveri, men heller for forseelse.

Hun har valgt ikke å kommentere den rettslige utviklingen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!