Portia de Rossi:

Hastet til sykehus

Portia de Rossi, kona til talkshowstjerna Ellen DeGeneres, havnet på sykehus før helga.

MÅTTE OPERERES: Før helga måtte Ellen DeGeneres frakte kona, Portia de Rossi, til sykehus. Foto: Charley Gallay/Getty Images/NTB
MÅTTE OPERERES: Før helga måtte Ellen DeGeneres frakte kona, Portia de Rossi, til sykehus. Foto: Charley Gallay/Getty Images/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Ellen hastet Portia til sykehus fredag kveld. Hun hadde store smerter, får People bekreftet av en talsperson for stjerneparet.

Skuespiller Portia de Rossi (48), som har vært gift med talkshowstjerna Ellen DeGeneres (63) siden 2008, gikk fredag gjennom en operasjon på grunn av blindtarmbetennelse.

Hun skal nå være på bedringens vei og er allerede tilbake i sitt eget hjem. Ifølge en talsperson for skuespilleren har hun det etter forholdene bra.

- Hun forstår meg

Portia de Rossi og kona giftet seg som nevnt for over tolv år siden, og i ettertid har førstnevnte betydd mye for den berømte talkshowprofilen. Gjennom både opp- og nedturer har ekteparet stått ved hverandres side.

- Portia forstår meg. I bryllupsløftene våre gjenga hun et sitat: «Det er godt å bli elsket. Det er dypt å bli forstått» - og for meg er det alt, har DeGeneres tidligere uttalt i et intervju med magasinet Good Housekeeping.

- «Jeg elsker deg», betyr egentlig at «jeg forstår deg». Og hun elsker meg for alt jeg er. Hun støtter meg og gjør meg glad, fortsatte hun.

- Ikke slutten på karrieren

Det betyr imidlertid ikke at paret ikke har utfordringer i ekteskapet. Tidligere har nemlig skuespilleren ment at kona bør gi seg som talkshowprogramleder, og heller dyrke karrieren på andre måter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer