«Ex on the Beach»-Laura Alicia Summers:

Hastet til sykehus

Realitystjerna våknet opp og fikk nesten ikke puste.

SKANDALEREALITY: Laura Alicia Summers medvirket i «Ex on the Beach» tilbake i 2015. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB
SKANDALEREALITY: Laura Alicia Summers medvirket i «Ex on the Beach» tilbake i 2015. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ble «Ex on the Beach»-stjerna Laura Alicia Summers (38) hastet til sykehus etter det som skal ha vært en svært skremmende allergisk reaksjon. Det melder britiske Mirror.

Summers skal ha slitt med astma og var ute av stand til å puste. Det førte til at ansiktet hennes hovnet såpass opp at hun nesten ble ugjenkjennelig.

Realitystjerna tok selv til sosiale medier for å fortelle om den traumatiske hendelsen. Hun delte i samme slengen et bilde av det hovne ansiktet sitt.

«Så i dag var en veldig dårlig dag», innledet hun innlegget.

HOVNET OPP: Realitystjernas ansikt hovnet opp. Foto: Skjermdump fra Instagram
HOVNET OPP: Realitystjernas ansikt hovnet opp. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg våknet og plutselig hadde ansiktet mitt begynt å hovne opp og 'brenne', og det stoppet ikke. Det ble veldig skummelt da jeg heller ikke fikk puste ordentlig og astmaen min begynte å slå inn, så jeg skyndte meg til legevakta.»

ULYKKE: «Marvel»-skuespiller Jeremy Renner var i kritisk tilstand etter en ulykke. Video: Twitter. Vis mer

Summers forteller videre at hun fikk hjelp umiddelbart da hun ankom legevakta og roste helsepersonellet.

«Jeg måtte bli værende i åtte timer til observasjon og fikk massevis av steroider og anti-inflammatoriske og antihistaminer intravenøst».

Etter sykehusoppholdet er realityprofilen nå henvist til en spesialist for å få hjelp med det hovne ansiktet, som hun sier «holder henne tilbake». Hun skal nemlig over en lengre periode ha slitt med kroppslige reaksjoner hun ikke vet hva kommer av.

«Jeg har prøvd å være positiv mens jeg har funnet ut hva i helvete som skjer med kroppen min, men dette påvirker alle aspekter av livet mitt. Det begynner virkelig å gå inn på meg. Spesielt fordi jeg er så forfengelig».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer