«Farmen»-paret grovt hetset:

- Hat, sjikane og mobbing

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud avslørte nylig at de venter barn sammen. Nå tar de et kraftig oppgjør med haterne.

VENTER BARN: Tidligere i uka ble det kjent at Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleoerud får sitt første barn sammen. Sleperud er nemlig cirka 18 uker på vei. Foto: Ihne Pedersen / @ihnebilder
VENTER BARN: Tidligere i uka ble det kjent at Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleoerud får sitt første barn sammen. Sleperud er nemlig cirka 18 uker på vei. Foto: Ihne Pedersen / @ihnebilder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka delte Lene Sleperud (31) og Tonje Frøystad Garvik (31), kjent fra «Farmen» i 2018, nyheten om at de venter sitt første barn sammen, et barn som Sleperud skal bære fram.

- Da vi fikk en positiv test måtte vi løpe på butikken å kjøpe én til, for å være helt sikker. Det er veldig, veldig koselig. Det har vært en lang og tung prosess med opp- og nedturer, sa Garvik til Dagbladet da.

Opp- og nedturen fortsetter imidlertid selv etter at den positive graviditetstesten er et faktum, og fredag delte Sleperud en skjermdump av støtende kommentarer paret har kommet over etter at det ble kjent at de skal ha barn sammen.

«Forkastelig»

«Stakkars barn. Den viktigste faktoren for et barns suksess er en tilstedeværende far og mor, at dere frarøver barnet dette fordi «men jeg vil», er forkastelig».

Dette er bare én av mange hatefulle ytringer paret har kommet over de siste dagene.

- Vi har fått høre at vi ikke fortjener å få barn, at det er imot biologien og sånt. Alt er så ufiltrert på Facebook, det virker som at mediene ikke kontroll på det som formidles, sier Sleperud til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer