Kim Kardashian:

- Hater hvordan jeg så ut

Realitystjerna raser mot pressen.

SLÅR TILBAKE: Kim Kardashian mener hun fikk hard medfart i media da hun gikk gravid. Foto: Dimitrios Kambouris/ Getty Images/ AFP/ NTB
SLÅR TILBAKE: Kim Kardashian mener hun fikk hard medfart i media da hun gikk gravid. Foto: Dimitrios Kambouris/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kim Kardashian (40) har aldri lagt skjul på at svangerskapene med North (8) og Saint (5) var alt annet enn en hyggelig opplevelse.

Med datteren la hun på seg rundt 25 kilo, og vektøkningen skapte en rekke problemer som var vanskelig for henne å takle.

- Kroppen min gikk helt bananas. Etter fem måneder sverget jeg på at jeg aldri skulle bli gravid igjen. Jeg ble så stor og det føltes som om noen hadde overtatt kroppen min, fortalte Kim til ELLE ett år etter fødselen.

Hatet å være gravid

Likevel ble hun gravid igjen, men heller ikke denne gangen opplevde hun de fine tingene med svangerskap som mange vordende mødre snakker så varmt om.

«Jeg skal si dere sannheten: For meg er graviditeten den aller verste opplevelsen i mitt liv! LOL. Jeg nyter ikke ett eneste øyeblikk av dette, og jeg skjønner meg ikke på folk som gjør det», delte hun med fansen på sin egen nettside da Saint lå i magen hennes.

I et nytt intervju med Kim, som fikk sine to yngste barn Chicago (3) og Psalm (2) via surrogat, åpner hun seg ytterligere om den vonde tiden som gravid med sin førstefødte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer