«Sex and the City»

Hatet én helt spesiell sexscene

Kristin Davis, også kjent som Charlotte York i «Sex and the City», avslører hemmeligheter fra serien.

AVSLØRER: Kristin Davis (t.v.) forteller at ikke alle sexscenene i «Sex and the City» var like populære. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: Kristin Davis (t.v.) forteller at ikke alle sexscenene i «Sex and the City» var like populære. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er allerede gått 15 år siden den siste episoden av suksesserien «Sex and the City» ble vist på tv. Gjennom seks år fikk fansen følge livet til Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte i tv-serien, som i seinere tid har blitt til to filmer med samme navn.

Serien skildrer tette vennskap med fire venninner som støtter hverandre i både oppturer og nedturer i New York, men i ettertid har det kommet fram at skuespillerne i virkeligheten egentlig ikke står hverandre særlig nær.

Selv om det er over et tiår siden siste episode ble sendt, lever historien om jentene i beste velgående den dag i dag, og skuespillerne letter stadig på sløret om tida på settet.

- Hatet den virkelig

Det er ingen hemmelighet at serien på mange måter ble banebrytende for single kvinner og deres sexliv, men nå avslører skuespiller Kristin Davis (54), som spilte Charlotte York, at ikke alle sexscenene falt i like god smak - i hvert fall hos henne.

I et nytt intervju med Andy Cohen, programleder for «Watch What Happens Live», forteller stjerna nemlig at det er én helt spesiell scene som hun husker godt, og ikke på en positiv måte, ifølge New York Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer