Janni Delér:

Hatstorm: - Gått gjennom et helvete

Den svenske influenseren tar et oppgjør med hatkommentarene hun har fått etter bruddnyheten.

SKILSMISSE: I august kunne Jan Olsson og Janni Delér avsløre at de skulle skilles. Foto: Instagram
SKILSMISSE: I august kunne Jan Olsson og Janni Delér avsløre at de skulle skilles. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Det svenske influenserparet Janni Delér (32) og Jon Olsson (40) kunne røpe overfor sine totalt 2,2 millioner Instagram-følgere at de skulle gå fra hverandre etter elleve år sammen.

Den sjokkerende bruddnyheten kom i august i år, og eksparet har siden den gang lagt ut en video på YouTube hvor de forklarte årsaken til skilsmissen. Det skal ha vært en udramatisk avgjørelse de begge var enige om.

I videoen avslørte de at den siste tida i ekteskapet var preget av mer krangling enn de var komfortable med, og at fokuset framover ligger på gi barna et liv med positiv energi. Det tok ikke lang tid før Delér kunne fortelle at hun hadde fått store mengder hat etter videoen.

IRRITERER: «Kongen Befaler» er tilbake med nye kjendiser som skal kjempe om tronen. Det tar Espen Eckbo og Kristoffer Olsen på alvor. Reporter: Thea Hope. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

- Ikke ansvar for å forklare meg selv

Umiddelbart etter videoen som forklarte bruddet fikk Delér flere hatkommentarer. Det tok ikke lang tid før hun tok til motmæle på sin Instagram.

Hun forklarte da at hun følte på mye smerte i forbindelse med hatet - hun fikk blant annet beskjed om at hun var en «kald kjerring» og at hun «ikke fortjente glede i livet». Hun var også tydelig på at hun ikke skylder noen forklaring.

«Jeg vet at jeg ikke har ansvar for å forklare meg selv eller min situasjon til noen. Vi og vår nære familie/venner kjenner oss og vår historie og det er alt som burde bety noe», skrev hun.

Nå har 32-åringen delt nok en video på YouTube, hvor hun igjen snakker ut om det enorme hatet som har vært rettet hennes vei, skriver Expressen.

REALITY AWARDS: Vi snakker med kjendisene på den røde løperen. Video: Rød Løper. Vis mer

- Det er ikke greit

Delér starter videoen med å fortelle at hun har fått kommentarer som sier at hun er søppel og at hun burde gå og dø.

- Jeg kjenner jeg må prate om dette, fordi det er ikke greit, sier hun.

Hun fortsetter med å fortelle at hun forstår deler av den kritikken hun har fått. Det skal være flere følgere som mener Delér virket for lykkelig i den første videoen etter bruddet. Influenseren sier at dette ikke var i hennes tanker da de redigerte videoen, men at hun med et nytt blikk forstår hva følgerne mener.

- Jeg forstår hva dere tenkte og skrev, men det dere ikke vet er at jeg i tre uker før sa: «jeg er ikke klar til å filme dette», «nei», «nei, ikke nå».

UTE: Lasse Matberg ble singel rett før «Skal vi danse»-innspillingen begynte, men hadde til gode å kommentere bruddet offentlig før han lørdag røk ut av konkurransen. Video: Luna Lea Vis mer

Flere følgere anklaget også Delér for å ha vært utro mot Olsson, noe hun avkrefter i den nye videoen.

- Dere kjenner ikke meg, det er så langt ifra hvem jeg er, jeg har ikke engang sett på en annen mann. Det er ikke hvem jeg er.

Mot slutten av videoen beskriver hun de siste månedene som grusomme.

- Dere vet ikke hva som har skjedd de siste månedene eller hva jeg har gått gjennom, jeg har gått gjennom et helvete.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer