Bianca Ingrosso:

Håver inn millioner

Gullår for den svenske realitystjerna.

PENGEDRYSS: Millionene så å si regner over influenser og realityprofil Bianca Ingrosso. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet
PENGEDRYSS: Millionene så å si regner over influenser og realityprofil Bianca Ingrosso. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske realityfamilien Wahlgren/Ingrosso har hatt stor suksess de siste åra. Publikum ser ut til å ha lagt sin elsk på realityserien «Wahlgrens verden», som også har slått an her i Norge.

Men kjendisfamiliens medlemmer har langt flere jern i ilden enn å bare være realitystjerner. Særlig har dattera i familien - Bianca Ingrosso (26) - gjort det stort, både som influenser og grunnlegger av sminkemerket Caia.

Og det harde arbeidet har nå gitt avkastning, melder Expressen. Ifølge den svenske avisa håvet 26-åringens selskap, Sammy Holding, inn svimlende 202 millioner svenske kroner i 2020.

Overskuddet skyldes at Ingrosso har solgt sin eierandel på 29 prosent i sminkemerket Caia Cosmetics for 145 millioner. Samtidig har hun tatt ut 57 millioner i utbytte fra et datterselskap, skriver Expressen. Dette utbyttet er hentet fra selskapet Bianca Ingrosso AS.

De 145 millionene er kjøpssummen for aksjene hennes i Caia Cosmetics, hvor hver aksje var verdt omtrent fem millioner svenske kroner, ifølge avisa.

Sammen igjen

Det går med andre ord godt for Bianca Ingrosso om dagen. Den profilerte influenseren har også all grunn til å smile på privaten, for i april ble det kjent at hun nok en gang hadde funnet tilbake til av-og-på-kjæresten Phillipe Cohen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer