Håvet inn - andre stupte

Isabel Raad og Jørgine Massa Vasstrand er blant influenserne som tjente godt i 2019 - andre var mindre heldige.

GODT ÅR: Isabel Raad og Jørgine Massa Vasstrand, her på Se og Hørs Kjendisgalla i 2019, er blant influenserne som hadde et godt år i 2019. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
GODT ÅR: Isabel Raad og Jørgine Massa Vasstrand, her på Se og Hørs Kjendisgalla i 2019, er blant influenserne som hadde et godt år i 2019. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke ukjent at influensere og bloggere tjener gode summer på blant annet kommersielle samarbeid og annonser, noe dagens offentliggjorte skattelister fra fjoråret også viser.

I fjor var influenser og blogger Caroline Berg Eriksen (33), tidligere kjent under bloggnavnet «Fotballfrue», en av dem som skapte overskrifter etter at skattelistene for 2018 ble offentliggjort.

Da kom det fram at hun hadde håvet inn millioner, og var influenseren her til lands som tjente mest penger.

Nesten to millioner ned

Berg Eriksen sto den gang oppført med en inntekt på 2 890 200 og med en formue på 2 050 674, noe som var et hopp fra 2017, hvor hun blant annet hadde 1 289 400 i formue.

2019 var imidlertid ikke et like lukrativt år for Berg Eriksen. Likningstallene for fjoråret viser at det har vært et stort fall i både inntekt og formue for influenseren med 313 000 følgere på Instagram.

Fjorårets inntekt har gått ned over 2,3 millioner fra 2018 og er oppført som 540 854 for 2019. Hva gjelder formue har denne også sunket betraktelig, fra over to millioner i 2018 til 175 707 i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer