Jørgine Massa Vasstrand:

Håvet inn millioner

Treningsprofilen har mer enn doblet inntekten sin for tredje år på rad.

KUNNE SLIPPE JUBELEN LØS: Treningsprofil Jørgine Massa Vasstrand kunne i fjor gå smilende til banken. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KUNNE SLIPPE JUBELEN LØS: Treningsprofil Jørgine Massa Vasstrand kunne i fjor gå smilende til banken. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Selv om skattelistene ikke blir offentliggjort før tirsdag, har lokalavisa MittJessheim klart å hente ut enkelte tall før publisering. Tallene omhandler ingen ringere enn treningsprofil og influenser Jørgine Massa Vasstrand (31).

Der kommer det fram at Vasstrand kan juble over en økning i inntekten på hele 211 prosent i fjor, sammenliknet med 2018. I 2019 tjente hun nemlig i overkant av 4,2 millioner kroner.

Den drastiske økningen har resultert i at influenseren kunne ta ut 2,8 millioner kroner mer i lønn enn i 2018.

Tredje år på rad

Lokalavisa skriver at årsaken til den økonomiske veksten bunner i at trebarnsmora har gitt ut flere bøker som omhandler trening og matlaging, egen tv-serie på TV 2 samt at hun har arrangert flere typer treningsarrangementer.

I tillegg til dette har også annonseinnlegg på både Vasstrands blogg og i sosiale medier bidratt til veksten.

Vasstrand er også styreleder og daglig leder i firmaet Nordic Lifestyle AS som omsatte for over 7,4 millioner kroner i fjor, sammenliknet med i overkant av 4,4 millioner året før.

- Jeg har jobbet mer enn noen gang i 2019 og er veldig fornøyd med resultatet. Det er et resultat av hard jobbing og et godt teamwork med mitt management. Jeg føler at min merkevare har blitt tydeligere og når ut til et enda bredere publikum, uttalte hun overfor VG tidligere i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer