Sissel Kyrkjebø og Ernst Ravnaas:

Håvet inn millioner

Ekteparet kan le hele veien til banken etter boligsalget.

SOLGTE LEILIGHETEN: Sanger Sissel Kyrkjebø og ektemannen Ernst Ravnaas har tjent godt på boligsalget. Foto: Fredrik Hagen / NTB
SOLGTE LEILIGHETEN: Sanger Sissel Kyrkjebø og ektemannen Ernst Ravnaas har tjent godt på boligsalget. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av mai ble det kjent at artist Sissel Kyrkjebø (51) og advokatektemannen Ernst Ravnaas (66) hadde lagt ut sin fasjonable leilighet på Frogner i Oslo for salg.

De har bodd i den 192 kvadratmeter store leiligheten siden 2010, tre år før de giftet seg. Den gang punget de ut 8 750 000 kroner for boligen, som i ettertid har gått gjennom en rekke oppgraderinger.

Ekteparet ba om 29,5 millioner kroner for boligen.

Nå melder Finansavisen at boligen har blitt solgt - godt over prisantydning. Summen endte til slutt på 32,5 millioner, tre millioner over takst. Det er nesten det firedobbelte av hva ekteparet ga for boligen for elleve år siden.

Det er den tidligere malermesteren Martin Thorendahl som har kjøpt leiligheten, skriver avisa.

- Jeg har kjøpt den fordi jeg har flyttet fra Sandefjord til Oslo, og da kjøpte jeg den både på størrelse og beliggenhet, sier han til Finansavisen.

Leiligheten har blant annet to soverom, flere stuer, samt to balkonger.

- Dette er en utrolig flott og velkomponert leilighet, med store rause rom og veldig god standard. Den er på mange måter blitt totaloppusset, sa Fredrik Dyve i Privatmegleren til Dagbladet i mai.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer