Skattelister 2021:

Håvet inn på Onlyfans

Flere norske kjendiser tjente fett på tjenesten.

TJENTE FETT: Johanne Nordeng fortsetter å trone høyt på lista over dem som har tjent godt på Onlyfans. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På det sosiale mediet Onlyfans, som ble lansert i 2016, er det flere kjendiser som har blitt store de seineste åra - både i inn- og utland.

På plattformen kan både privatpersoner og offentlige personer legge ut bilder og videoer for kunder som betaler for innholdet. Kundene kan også slenge inn litt ekstra lapper for å få tilgang til mer eksklusivt innhold.

Det innholdet er ofte mer lettkledd, og av og til av den pornografiske arten.

Det er noe flere norske kjendiser tjener fett på, deriblant tidligere «Ex on the Beach»-deltaker Johanne Nordeng (27).

SKATTELISTER: Influenserne og tvillingsøstrene Wanda og Vita Mashadi hadde et god inntektsår i 2021. Men én detalj vekker oppsikt. Vis mer

Da likningstallene for 2021 ble offentliggjort onsdag morgen, ble det samtidig dermed kjent at influenseren har håvet inn på innholdet hun publiserer på den omdiskuterte plattformen.

2021 ble et svært bra år for Nordeng, som står oppført med 3,4 millioner i inntekt.

Samtidig har hun 3,1 millioner i formue.

27-åringen har tidligere uttalt at hun liker å legge ut lettkledde bilder av seg selv, og at det er jobben hennes. I 2020 tjente hun 1,5 millioner og hadde en formue på 1,2 millioner.

Også influenserparet Caroline Nitter (24) og Cristian Brennhovd (23) står oppført på lista.

Paret møttes for første gang under fjorårets sesong av «Ex on the beach: Afterski». Kort tid seinere ble realityprofilene kjærester, og deretter samboere.

For 2021 står Nitter oppført med en inntekt på 378 000 i inntekt, mens kjæresten hadde 215 000. Han hadde imidlertid mer i formue, 278 000 mot hennes null kroner.

Jørgine Massa Vasstrand, også kjent som «Funkygine», tjente godt i 2021. Reportere: Maja Walberg Klev / Thea Hope. Video: Dagbladet TV Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer