BYGDEGUTT: Gjennom oppholdet på «Farmen Kjendis» har Lothepus oppnådd status som rikskjendis. Mobiltelefonen ringer konstant, og nå har TV-profilen bestemt seg for å få hemmelig nummer. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
BYGDEGUTT: Gjennom oppholdet på «Farmen Kjendis» har Lothepus oppnådd status som rikskjendis. Mobiltelefonen ringer konstant, og nå har TV-profilen bestemt seg for å få hemmelig nummer. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Lothepus:

Havnet i dramatisk arbeidsulykke: - I det øyeblikket trodde jeg at jeg kom til å dø

Leif Einar Lothe er kjent for sin røffe image og har knust alt fra nese, tenner og en arm på jobb. Samtidig avslører samboeren at TV-profilen har sider ved seg selv som ingen andre får se. 

Har du allerede abonnement?   Logg inn

ODDA (Dagbladet): - Eg gjer en beint faen i kva folk meine om meg, sier Leif Einar Lothe (47) til Dagbladet.

Den munnrappe replikken blir spyttet ut over et kjøkkenbord innerst i Sørfjorden. Denne bygda, som er knuget av høye fjell, er i likhet med Lothe selv alt annet enn prangende og pompøs.

CV: Leif Einar Lothe er født 30. september 1969. Fra Hardanger, bosatt i Odda.TV-personlighet, entreprenør og visesanger.Aktuell i «Farmen kjendis», samt «Fjorden Cowboys på TV 2, som snart har premiere på fjerde sesong.Samboer med Randi Sørum. Fra tidligere forhold har Leif Einar Lothe tre barn, i likhet med Sørum.

Foruten det nedlagte smelteverket, er industrisamfunnet som utgjør Odda kanskje mest kjent for å ha blitt romantisert og diktet inn i litteraturhistorien av Frode Grytten. Sett bort fra at de begge har vokst opp på samme sted, har de nok ikke stort annet til felles enn kjendisstatusen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn